Ghostrunner Project_Hel-uitbreiding is vertraagd

Ghostrunner Project_Hel-uitbreiding is vertraagd

De grote Project Hel-uitbreiding voor Ghostrunner is uitgesteld en zal niet op 27 januari beschikbaar zijn zoals gepland. De DLC is naar 3 maart verschoven door 505 Games, One More Level, 3D Realms, Slipgate Ironworks , en All-in! Games.

Project_Hel uitbreiding

‘Project Hel’, dat begon als een kleine downloadbare update, is uitgegroeid tot een volwaardig Ghostrunner-avontuur. Kruip in de huid van Hel, een monster uit de eerste game, terwijl ze de Dharmatoren afdaalt op haar eigen verschrikkelijke reis. Ze is meer gericht op gevechten dan de Ghostrunner en kan één extra slag volhouden, wat haar aantrekkelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren gamers.

Terwijl je Hels vaardigheden onder de knie hebt via haar unieke systeem voor het verbeteren van vaardigheden, ren je over muren, vlieg je door neon-cityscapes en scheur je door zes niveaus. Vecht tegen nieuwe vijanden en eindbazen op de melodie van zes nieuwe composities van elektronische artiest Daniel Deluxe. Iedereen die vóór januari wil spelen, kan zich aanmelden voor de privé-bèta, die later dit jaar begint. Degenen die voor deelname zijn gekozen, worden opgenomen in de credits voor “Project Hel.”

Over Ghostrunner

Ghostrunner is een gewelddadige FPP-slasher die zich afspeelt in een sombere cyberpunk-megastructuur met razendsnelle actie. Beklim na een wereldramp de Dharmatoren, het enige toevluchtsoord van de mensheid. Stijg op van beneden naar boven, neem het op tegen de tiran Keymaster en neem wraak.

Er is veel geweld in de straten van deze torenstad. Mara de Sleutelmeester is een meedogenloze heerser die zich niet bekommert om het menselijk leven.

De machtige prooi van de zwakken naarmate de voorraden slinken, en anarchie dreigt de kleine orde die er is te slikken. Het is tijd voor de kritische eindstand. Een laatste wanhopige poging om de fouten recht te zetten voordat de mensheid is uitgeroeid.

Je bent constant in de minderheid, maar wordt nooit overklast als de meest geavanceerde zwaardvechter ooit gemaakt. Om te winnen, gebruik je een monomoleculaire katana om je vijanden te snijden, bovenmenselijke reflexen om schoten te ontwijken en een reeks gespecialiseerde vaardigheden.

De gevechten zijn snel en fel vanwege de one-hit one-kill-functies. Gebruik je verbeterde mobiliteit (en talloze checkpoints!) om moedig een eindeloze dans met de dood aan te gaan.

Ghostrunner is een unieke game voor één speler, met snelle, meedogenloze actie en een unieke omgeving die sciencefiction en post-apocalyptische thema’s combineert. Het toont het verhaal van een wereld die al tot een einde is gekomen en de mensen die vechten om erin te leven.

De belangrijkste Ghostrunner-ervaring, die in december 2020 werd uitgebracht, is nu toegankelijk voor Nintendo Switch.