Ghostrunner – Uitgesteld tot november 2020

Ghostrunner – Uitgesteld tot november 2020

Nintendo-fans moeten helaas wat langer wachten om te genieten van het cyberpunk-actie-avontuur van Ghostrunner.

De ontwikkelaars hebben op Twitter bevestigd dat de Nintendo Switch-poort een kleine vertraging zal zien in november 2020. Oorspronkelijk zou het, naast andere platforms, op 27 oktober 2020 worden gelanceerd.

Maar binnenkort

Desalniettemin verzekerden de ontwikkelaars de fans dat ze binnenkort een update zouden hebben over een nieuwe releasedatum:

Over Ghostrunner

Ghostrunner is een hardcore FPP-slasher boordevol razendsnelle actie, gesitueerd in een grimmige, cyberpunk-megastructuur. Beklim de Dharma-toren, de laatste schuilplaats van de mensheid, na een wereldse ramp. Baan je een weg van beneden naar boven, confronteer de tirannieke Keymaster en neem wraak.

De straten van deze torenstad zijn vol geweld. Mara de Sleutelmeester regeert met een ijzeren vuist en weinig respect voor het menselijk leven.

Naarmate de middelen afnemen, dreigt de sterke prooi op de zwakken en dreigt de chaos het kleine beetje orde dat overblijft te consumeren. Het beslissende laatste standpunt komt eraan. Een laatste poging om dingen recht te zetten voordat de mensheid de rand van uitsterven overschrijdt.

video
play-rounded-fill

Als de meest geavanceerde zwaardvechter ooit gemaakt, ben je altijd in de minderheid maar nooit overklast. Snijd je vijanden in stukken met een monomoleculaire katana, ontwijk kogels met je bovenmenselijke reflexen en gebruik een verscheidenheid aan gespecialiseerde technieken om te zegevieren.

De one-hit one-kill-mechanica maakt gevechten snel en intens. Gebruik je superieure mobiliteit (en regelmatige checkpoints!) Om onbevreesd deel te nemen aan een nooit eindigende dans met de dood.

Ghostrunner biedt een unieke singleplayer-ervaring: snelle, gewelddadige gevechten en een originele setting die sciencefiction combineert met post-apocalyptische thema’s. Het vertelt het verhaal van een wereld die al ten einde is en haar inwoners die vechten om te overleven.