Ghosts ‘n Goblins Resurrection – Derde Dev Video – Moeilijkheid

Ghosts ‘n Goblins Resurrection – Derde Dev Video – Moeilijkheid

Capcom heeft zijn derde ontwikkelaarsvideo voor Ghosts ‘n Goblins Resurrection uitgebracht, die verder ingaat op het retro-platformavontuur. Deze keer vertelt producer Peter Fabiano over de vier nieuwe moeilijkheidsgraden die de game te bieden heeft: Page, Squire, Knight en Legend!

Hun versies van makkelijk, normaal, moeilijk en nachtmerrie om zo te zeggen.

Producer Peter Fabiano bespreekt de moeilijkheden en gevaren van de game en hoe het team de klassieke GnG-uitdaging waar de serie bekend om staat, wil recreëren!

video

Over Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Kijk hoe deze nostalgische maar volledig opnieuw ontworpen verhalenboekwereld zich voor je ogen ontrafelt.

Op basis van aanwijzingen van zowel Ghosts ‘n Goblins als Ghouls’ n Ghosts en iets geheel nieuws baren, is Resurrection een titel die zijn naam waardig is.

Laat je niet misleiden: deze pittoreske wereld met verhalenboeken, hoewel prachtig, is een liefdesbrief aan de originele titels en bevat dezelfde straffende gameplay die fans gewend zijn. Dus ga door en test je moed, want de handschoen is geworpen!

Verhaal

Lang geleden …

In een ver land begint ons verhaal, met een ongeëvenaarde schoonheid. De ridder Arthur en de prinses daar badend in de middagzon. … maar plotseling is er iets mis, de stad staat in vlammen op, een wolk van duisternis komt tevoorschijn, het paleis dat het beweert.

De schaduw breidt dan zijn bereik uit, tot aan de goddelijke Parapluboom. Zijn kleur vervaagt, zijn kracht wordt uitgeput door de meest kwaadaardige krachten. En met deze chaos teweeggebracht, speelt de Demon Lord zijn verachtelijke hand. Terwijl Arthur de rug toekeert, ontvoert hij de prinses zoals gepland.

Haastig trekt Arthur zijn wapenrusting aan, om zijn eerste kermis te redden. Hij vertrekt naar het Demon Realm, dus pas op voor demonen.

Gameplay

Net als zijn voorgangers maakt Ghosts ‘n Goblins Resurrection gebruik van eenvoudige bedieningselementen waarvan iedereen kan genieten. Gebruik ze in je voordeel terwijl je je een weg baant door rare en griezelige levels vol unieke vijanden in deze betoverende wereld die tot leven is gebracht met moderne technologie en game-ontwerpfilosofie!

Ghosts ‘n Goblins is, nou ja, moeilijk. De onverzettelijke moeilijkheid ervan is een bepalend kenmerk van de serie geweest, en Resurrection is een eerbetoon aan die erfenis. Je gaat dood en je sterft weer, maar je zult jezelf afstoffen en bij elke poging beter worden naarmate je meer over je vijanden leert en je strategie verder uitwerkt. Je zult worstelen, maar je zult ook in glorie koesteren als je uiteindelijk als overwinnaar tevoorschijn komt. Dat zijn Ghosts ‘n Goblins.

In Resurrection kan Arthur 8 soorten wapens krijgen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Viel je vijanden met oude favorieten zoals de Lance en de Dagger, schiet schokgolven met de hamer om vijanden te lanceren, of stuur een Spiked Ball over de grond om ze omver te werpen! Gebruik deze – en meer – in uw voordeel terwijl u uw plan opstelt om door het Demon Realm te gaan!

Naast zijn grote arsenaal aan wapens, kan Arthur ook een groot aantal magie en vaardigheden leren. Gebruik Thunderstorm om een ​​hagelbui van bouten in vier richtingen los te laten, of leer Kitted Out om Arthur’s inventarisruimte te vergroten en meer wapens te dragen. Nu er nog veel meer beschikbaar zijn, moet u ruimte maken voor magie en vaardigheden in uw strategie!

Maak volledig gebruik van Arthur’s wapens, magie en vaardigheden terwijl je de beproevingen van het Demon Realm trotseert om de prinses veilig thuis te brengen. Verzamel elk grammetje gruis dat je bezit; je zult het nodig hebben!

Ad