Ghosts ‘n Goblins Resurrection – Launch Trailer

Ghosts ‘n Goblins Resurrection – Launch Trailer

Capcom heeft een launch-trailer uitgebracht voor Ghosts ‘n Goblins Resurrection, die op 25 februari wordt gelanceerd voor Switch.

Spelers kunnen dit heroïsche nieuwe deel in de Ghosts ‘n Goblins-serie binnenkort downloaden van de Nintendo eShop.

video

De launch-trailer voor de titel geeft een breed overzicht van wat spelers kunnen verwachten, inclusief een blik op de uitdagende gameplay.

Het is tijd om OPNIEUW EEN UITDAGING AAN TE GAAN!

Ghosts ‘n Goblins Resurrection is nu beschikbaar voor Nintendo Switch! Klassieke uitdaging en gameplay ontmoeten beelden uit prentenboeken terwijl Arthur het Demon Realm binnenstormt om de prinses te redden!

Over Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Kijk hoe deze nostalgische maar volledig opnieuw ontworpen verhalenboekwereld zich voor je ogen ontrafelt.

Op basis van aanwijzingen van zowel Ghosts ‘n Goblins als Ghouls’ n Ghosts en iets geheel nieuws baren, is Resurrection een titel die zijn naam waardig is.

Laat je niet misleiden: deze pittoreske wereld met verhalenboeken, hoewel prachtig, is een liefdesbrief aan de originele titels en bevat dezelfde straffende gameplay die fans gewend zijn. Dus ga door en test je moed, want de handschoen is geworpen!

Verhaal

Lang geleden …

In een ver land begint ons verhaal, met een ongeëvenaarde schoonheid.

De ridder Arthur en de prinses daar, badend in de middagzon.

… maar opeens is er iets mis, de stad staat in vlammen,

er komt een wolk van duisternis tevoorschijn, het paleis beweert het wel.

De schaduw breidt dan zijn bereik uit, tot aan de goddelijke parapluboom.

De kleur vervaagt, zijn kracht wordt afgevoerd door de meest kwaadaardige krachten.

En terwijl deze chaos ontstaat, speelt de Demon Lord zijn gemene hand.

Terwijl Arthur de rug toekeert, ontvoert hij de prinses zoals gepland.

In haast trekt Arthur zijn wapenrusting aan om zijn eerste kermis te redden.

Naar het Demon Realm vertrekt hij, dus pas op voor demonen.

Gameplay

Net als zijn voorgangers maakt Ghosts ‘n Goblins Resurrection gebruik van eenvoudige bedieningselementen waarvan iedereen kan genieten. Gebruik ze in je voordeel terwijl je je een weg baant door rare en griezelige levels vol unieke vijanden in deze betoverende wereld die tot leven is gebracht met moderne technologie en game-ontwerpfilosofie!

Ghosts ‘n Goblins is, nou ja, moeilijk. De onverzettelijke moeilijkheid ervan is een bepalend kenmerk van de serie geweest, en Resurrection is een eerbetoon aan die erfenis. Je gaat dood en je sterft weer, maar je zult jezelf afstoffen en bij elke poging beter worden naarmate je meer over je vijanden leert en je strategie verder uitwerkt. Je zult worstelen, maar je zult ook in glorie koesteren als je uiteindelijk als overwinnaar tevoorschijn komt. Dat zijn Ghosts ‘n Goblins.

In Resurrection kan Arthur 8 soorten wapens krijgen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Viel je vijanden met oude favorieten zoals de Lance en de Dagger, schiet schokgolven met de hamer om vijanden te lanceren, of stuur een Spiked Ball over de grond om ze omver te werpen! Gebruik deze – en meer – in uw voordeel terwijl u uw plan opstelt om door het Demon Realm te gaan!

Naast zijn grote arsenaal aan wapens, kan Arthur ook een groot aantal magie en vaardigheden leren. Gebruik Thunderstorm om een ​​hagelbui van bouten in vier richtingen te ontketenen, of leer Kitted Out om Arthur’s inventarisruimte te vergroten en meer wapens te dragen. Nu er nog veel meer beschikbaar zijn, moet u ruimte maken voor magie en vaardigheden in uw strategie!

Maak volledig gebruik van Arthur’s wapens, magie en vaardigheden terwijl je de beproevingen van het Demon Realm trotseert om de prinses veilig thuis te brengen. Verzamel elk grammetje gruis dat je bezit; je zult het nodig hebben!