Ghosts ‘n Goblins Resurrection – Tweede Dev Video – Artstyle en krachten

Ghosts ‘n Goblins Resurrection – Tweede Dev Video – Artstyle en krachten

Benieuwd naar de innerlijke werking van de aanstaande Ghosts ‘n Goblins Resurrection? We krijgen een kijkje met dank aan de ontwikkelaars van de game!

Capcom heeft zijn tweede ontwikkelaarsvideo uitgebracht die verder ingaat op het retro-platformavontuur. Deze keer vertelt producer Peter Fabiano hoe het ontwikkelingsteam koos voor een meer 2D, scroll-achtige kunststijl – en onthult dat de game ondanks zijn simpele uiterlijk daadwerkelijk draait op Capcom’s bekende RE-engine!

video
play-rounded-fill

In de nieuwste video van Ghosts ‘n Goblins Resurrection, bespreekt producer Peter Fabiano de visuele thema’s uit het prentenboek die regisseur Tokuro Fujiwara wilde opnemen in deze nieuwste inzending, evenals nieuwe vaardigheden die Arthur kan gebruiken in de Demon Realm!

Over Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Aanwijzingen van zowel Ghosts ‘n Goblins als

Ghouls ‘n Ghosts om iets geheel nieuws te baren,

Opstanding is een titel die zijn naam waardig is.

Laat je niet misleiden: deze pittoreske wereld met verhalenboeken, hoewel prachtig, is een liefdesbrief aan de originele titels en handhaaft dezelfde straffende gameplay die fans gewend zijn.

Dus ga door en test je moed, want de handschoen is geworpen!

Over Ghosts ‘n Goblins

De game die het leven schonk aan deze beroemde, uitdagende serie, Ghosts ‘n Goblins, uitgebracht in 1985. Spelers nemen de leiding over Arthur in zijn zoektocht om de prinses te redden, die is ontvoerd en naar het Demon Realm is gebracht. Dankzij de brute moeilijkheid gaf het verslaan van dit spel in die tijd onmiddellijke status aan de weinigen die bewezen hadden dat ze waardig waren. Deze titel, een van de originele “hardcore” -games, heeft de weg vrijgemaakt voor een heel genre.

Over Ghouls ‘n Ghosts

De tweede inzending in de Ghosts ‘n Goblins-serie kwam op het podium in 1988. Drie jaar na zijn overwinning op de Demon Lord, wordt Arthur opnieuw opgeroepen tot actie wanneer de prinses opnieuw in gevaar wordt gebracht door de dienaren van het Demon Realm. Met verbeterde beelden en opgepoetste gameplay, bouwde deze titel op de sterke basis van de eerste game en won hij nog meer bijval voor de serie.

Ghosts ‘n Goblins Resurrection verschijnt op 25 februari 2021 in de Nintendo Switch eShop.