GIGA WRECKER Alt komt dit jaar naar consoles

GIGA WRECKER Alt komt dit jaar naar consoles

Rising Star Games, onderdeel van de Thunderful-familie, en Game Freak Inc. zijn verheugd om de 2D actie / avontuur en op metroidvania geïnspireerde game, GIGA WRECKER Alt, te introduceren.

video
play-rounded-fill

En het komt later dit jaar naar de Nintendo Switch ™, PlayStation®4 en Xbox One digitale winkels.

We zijn ook trots om aan te kondigen dat Limited Run Games de fysieke versies van PlayStation®4 en Nintendo Switch ™ zal verspreiden. GIGA WRECKER Alt. komt naar consoles met gloednieuwe inhoud die 20 extra puzzelfases toevoegt aan zijn campagne, een nieuw metgezelpersonage om spelers te helpen met de steeds uitdagender wordende puzzels en een “Ironman” -modus met 5 keer de schade dan de reguliere modus.

Game Director, Masayuki Onoue

We are excited to be working together with Rising Star Games and Thunderful to bring GIGA WRECKER Alt. to console gamers around the world.

Over GIGA WRECKER Alt.

GIGA WRECKER Alt. vestigt een 2D-wereld voor het navigeren door platforms en het oplossen van steeds uitdagender puzzels terwijl spelers de mysteries opzoeken van een plotselinge invasie die de wereld in puin heeft gelaten. Naarmate spelers ontdekken, gebruiken ze de capaciteiten van Reika – de hoofdrolspeler van dat spel – om hun omgeving te vernietigen en te reconstrueren voor het oplossen van elke puzzel en vechten tegen de indringers.

GIGA WRECKER Alt. is een combinatie van verkenning en natuurkunde waarbij spelers torenhoge muren naar beneden kunnen halen en vervolgens het puin kunnen gebruiken als platform voor het navigeren op elk niveau. Reika heeft een kracht die bekend staat als ARCHE (Arms Creating and Handling Effect) waarmee ze verschillende wapens uit puin en schroot kan maken. Deze vaardigheid helpt haar bij het maken en navigeren van platforms, het verslaan van vallen en het vernietigen van vijanden. Natuurlijk is er ook het vermogen om vijanden te verpletteren met vallende voorwerpen.

GIGA WRECKER werd tot leven gebracht door het “Gear Project” van Game Freak, waar de ontwikkelaars worden aangemoedigd om intrigerende ideeën te bedenken voor games buiten het normale van het bedrijf. De game bevat ook muziek van de componist van videogames, Shinij Hosoe, bekend van Ridge Racer en Tekken, naast vele andere titels.

Nieuwe inhoud voor consoles

  • Twintig splinternieuwe puzzelfasen toegevoegd aan de Campaign-modus van de game
  • Nieuw niet-speelbaar secundair karakter dat spelers helpt met moeilijkere puzzels / uitdagingen als ze een bepaalde tijd vastlopen
  • Een nieuwe hardcore ‘Ironman’-modus die de schade vergroot tot 5 keer meer impact dan de normale modus.
  • Revisie van de oorspronkelijke lokalisatie om de gebruikerservaring te verbeteren
  • Italiaanse en traditionele Chinese talen toegevoegd voor een totaal van 11 in-game-talen (Japans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Braziliaans Portugees, Russisch, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees).
Ad