Giga Wrecker Alt. NIET uitgesteld in NA/EU, lanceert 2 Mei

Giga Wrecker Alt. NIET uitgesteld in NA/EU, lanceert 2 Mei

Er werd gemeld dat Game Freak’s Giga Wrecker Alt. zou een vertraging in de Japanse eShop zien. Gelukkig lijkt het erop dat westerse spelers niet hetzelfde lot zullen ondergaan.

video
play-rounded-fill

Volgens uitgever Rising Star raakt het spel nog steeds de Switch eShop op 2 mei 2019, zoals oorspronkelijk gepland.

Westen blijft onaangetast

Blijkbaar zullen de ‘verschillende omstandigheden’ die van invloed zijn op de Japanse lancering zich niet uitstrekken tot Noord-Amerika en Europa. We rapporteren terug als er iets nieuws opduikt. Hopelijk krijgen we binnenkort ook meer informatie over de vermeende fysieke release van het spel via Limited Run Games.

Over Giga Wrecker Alt.

GIGA WRECKER Alt. is een mix van onderzoek en fysica. Breng torenhoge muren naar beneden en gebruik het puin als platform om op elk niveau te navigeren. Mechanische vaardigheid en creatieve probleemoplossing worden getest.

GIGA WRECKER werd tot leven gebracht door het “Gear Project” van Game Freak, waar de ontwikkelaars worden aangemoedigd om intrigerende ideeën te bedenken voor games buiten het normale van het bedrijf. De game bevat ook muziek van componist van videogames, Shinij Hosoe, bekend van Ridge Racer en Tekken, naast vele andere titels.

Ad