Giraffe and Annika – Personage en Gameplay Trailer

Giraffe and Annika – Personage en Gameplay Trailer

NIS America heeft een trailer gedeeld voor Giraffe en Annika op Nintendo Switch. Veel wonderen staan ​​klaar om ontdekt te worden in Giraffe en Annika, en komen op 25 augustus naar PlayStation®4 en Nintendo Switch ™ in Noord-Amerika en 28 augustus in Europa en Oceanië.

video
play-rounded-fill

Help de schattige bewoners van Spica een handje, doe mee aan ritmische gevechten en leer nieuwe vaardigheden om de gevaren van het eiland te trotseren en de geheimen ervan te ontrafelen.

Over Giraffe en Annika

Na wakker te zijn uit een vreemde droom, bevindt Annika zich op het eiland Spica en heeft ze geen herinnering meer aan haar verleden. Met de hulp van een jongen genaamd Giraffe moet ze drie speciale stervormige fragmenten op het eiland vinden om haar herinneringen te onthullen.

Een magische reis – Dompel jezelf onder in de levendige en betoverende wereld van Spica en zie hoe dit grootse verhaal zich ontvouwt in tussenfilmpjes in stripstijl.

Rhythmic Rumble – Daag een kleurrijke cast van bazen uit voor op ritme gebaseerde gevechten en groef mee met een leuke en grillige game-soundtrack.

Seeker of Secrets – Verken unieke kerkers, ontdek charmante verzamelobjecten en ontrafel de mysteries van het eiland.

De editie Giraffe en Annika Musical Mayhem bevat:

  • Giraffe en Annika voor Nintendo Switch ™
  • “Songs of Spica” officiële soundtrack
  • Kunstboek “Annika’s Adventure Log”
  • Patchset “Bekende gezichten”
  • Verzamelbox