Glitch Busters: Stuck on You aangekondigd

Glitch Busters: Stuck on You aangekondigd

Glitch Busters: Stuck on You, uitgegeven door Skybound Games en ontwikkeld door Toylogic, wordt beschreven als “een leuke en furieuze coöp-shooter die geschikt is voor evenals de hele familie, terwijl spelers hun krachten bundelen om een ​​virtuele wereld te beschermen die wordt aangevallen door sinistere computervirussen.” De game komt in de winter van 2022 uit op de Nintendo Switch.

video

Over Glitch Busters: Stuck on You

In de verre toekomst vallen vreemde virussen de AI aan die het internet bevolkt – en het is aan een team van Glitch Busters om te voorkomen dat ze elke AI in de virtuele wereld infecteren! Spelers moeten samenwerken om dit dodelijke gevaar te vernietigen in zes innovatieve en kleurrijke werelden vol doelstellingen en niveaus, waaronder een torenhoge stad en een woedende vulkaan. Van Tube City tot het Social Forest, alle aspecten van internet worden op een kleurrijke en levendige manier gepresenteerd.

Er zijn hordes vijanden om tegen te komen tijdens het spel, dus het is niet meer dan normaal dat de Glitch Busters een ongelooflijk arsenaal aan power-ups en ontgrendelbare wapens hebben om de wereld te helpen redden, inclusief magnetische vaardigheden om aan te trekken en af ​​te weren, evenals gekke wapens zoals het vrieskanon om je tegenstanders op hun plaats te houden. Spelers kunnen hun auto’s combineren om een ​​enorme robot te bouwen door te stemmen op nuttige goederen om het team sterker te maken.

Met de mogelijkheid om met vrienden te spelen via split-screen co-op, samen te werken met gamers van over de hele wereld en zelfs de krachten te bundelen met slimme bots, zijn de mogelijkheden om het ideale virusbrekende team samen te stellen onbeperkt.< /p>

Ad