Glitch Busters: Stuck on You – Worlds trailer

Glitch Busters: Stuck on You – Worlds trailer

De co-op shooter Glitch Busters: Stuck on You, van uitgever Skybound Games en ontwikkelaar Toylogic, heeft een nieuwe trailer gekregen die de vreemde werelden laat zien en spelers plaatst zal bezoeken.

In de verre toekomst vallen mysterieuze virussen de AI aan die op internet leeft, en het is aan jouw team van Glitch Busters om te voorkomen dat ze elke AI in de virtuele wereld infecteren.

video
play-rounded-fill

Over Glitch Busters: Stuck on You

Werk alleen of met maximaal drie vrienden om virussen uit de weg te ruimen in waanzinnig creatieve levels zoals een hoge stad en een rommelende vulkaan, met behulp van magnetische coöpvaardigheden en een enorm arsenaal aan wapens die je kunt ontgrendelen. Speel, lach en schreeuw met je team om de engste bugs op het net aan te pakken in een waanzinnige online wereld!

Functies

  • Samen met magnetische coöpvaardigheden die niet anders zijn – Een tot vier spelers of AI-bots kunnen samenkomen en samen klikken, wegduwen, tackelen met een door een magneet opgewekt momentum en meer! Alles wat je doet kan invloed hebben op je bondgenoten, dus veel plezier met de chaos.
  • Het is een gekke, rare wereld online. Neem het op tegen de ergste vijanden van het internet in een gekke online wereld die gek is geworden! Van Review Mountain tot Tube City, de gekke online wereld van Glitch Busters heeft een unieke visuele stijl die van 2D naar 3D en weer terug gaat. Het is een beetje dom en absoluut overdreven.
  • Terabytes aan chaos en chaos – De moeilijkste onderdelen van Clear the Net zijn de podia met nieuwe ideeën die zelfs de beste teams op de proef zullen stellen. Maar ze maken geen schijn van kans tegen de wapens die je AI-operator, Ana, je kan helpen ontgrendelen.

In de toekomst zal Glitch Busters: Stuck on You speelbaar zijn op de Nintendo Switch. Er is nog geen datum voor de release vastgesteld.