Gloria Union: Twin Fates In Blue Ocean FHD Edition – Eerste 20 minuten

Gloria Union: Twin Fates In Blue Ocean FHD Edition – Eerste 20 minuten

Zal Gloria Union: Twin Fates In Blue Ocean FHD Edition iets zijn om op je Nintendo Switch op te focussen? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 20 minuten bekijken

Gloria Union: Twin Fates In Blue Ocean FHD Edition wordt aangekondigd als een spin-off van de hoofdlijn Yggdra Union-serie, deze release van de game bevat veel extra’s zoals een nieuw speelbaar personage, voice-overs en meer!

video
play-rounded-fill

Over Gloria Union: Twin Fates In Blue Ocean FHD Edition

Gloria Union: Twin Fates in Blue Ocean FHD Edition is een verbeterde poort van de originele Gloria Union: Twin Fates in Blue Ocean die voor het eerst uitkwam in juni 2011. Gebruikers van mobiele en Switch-remasters zullen extra functies vinden, waaronder balansaanpassingen, hoge resolutie resolutie en gemakkelijke spelveranderingen, evenals cheats, als je daartoe geneigd bent.

De belangrijkste games van de Department Heaven-serie zijn door Atlus gelokaliseerd voor Engelssprekend publiek, terwijl de Union-subseries allemaal exclusief in Japan waren. Dat gezegd hebbende, lanceerde de game pas op 18 maart 2021 de Japanse Nintendo Switch eShop. Het is onduidelijk of er een westerse release zal plaatsvinden.

Ad