Glover komt

Glover komt

Na een recente heruitgave op pc, onthulde QUByte dat het uiteindelijk de Nintendo 64-klassieker Glover uit 1999 naar Nintendo Switch en andere belangrijke platforms zou brengen.

Voor degenen die niet bekend zijn met het spel, Glover heeft spelers die het gelijknamige personage besturen over 30 verschillende niveaus verspreid over 6 planeten.

video
play-rounded-fill

Over Glover

Een puzzelavonturenspel met 6 rijken en 30 verschillende stadia heet Glover. Je hebt de controle over een charismatische handschoen die kan dribbelen, speelt met een stuiterende rubberen bal en loopt op twee vingers.

De rustige wereld van het Koninkrijk werd uitgewist! De tovenaar verdrijft de zeven kristallen die zijn land dwingen door zijn magische stenen om te zetten, hem explosief te verdrijven met een uitbarsting van energie en explosief zijn magische handschoenen los te maken. Het kasteel en jouw wereld zullen instorten zonder de kristallen, en de tovenaar zal weg zijn.

Glover, een van de magische handschoenen, moet de kristallen lokaliseren – nu verborgen als rubberen ballen – en ze zonder problemen terugbrengen naar het kasteel. Leid Glover en de ballen door zeven prachtige rijken vol uitdagingen en geheime traktaties.