GoatPunks komt op 27 April

GoatPunks komt op 27 April

De koning van de heuvelgevechten staat op het punt om echt raar te worden voor Nintendo-fans, dankzij ontwikkelaar Studio Canvas.

video

Over GoatPunks

GoatPunks is een rip-roaring multiplayer-game van geiten, bergen, vuurballen en goede actie tegen kopbrekers. Kun je het naar de top klappen en daar blijven?

Put je geit tegen andere spelers in een gevecht om de koning van de berg te worden. Vecht door een aanval van bommen, obstakels en andere spelers om naar de top van 9 bergen met een schitterend thema te klimmen. Als je daar eenmaal bent, blijf je 30 hectische seconden op de top van de competitie om de overwinning te behalen.

GoatPunks ondersteunt maximaal 4 spelers in head-to-headbutt, split-screen, actie. Pak je controllers en maak je klaar om te rollen. Schilden, wapens en power-ups zijn verspreid over de berg, en als het je lukt om je geit zover te krijgen dat hij de top haalt, zullen alle andere geiten een gemeenschappelijke vijand hebben: jij!

Kenmerken

  • 9 geitkarakters.
  • 9 fasen.
  • Lokale 4x multiplayer.
  • Online multiplayer.

GoatPunks raakt de Nintendo Switch eShop op 27 april 2019, voor $ 9,99 USD. In het multiplayergamespel strijden spelers tegen elkaar om de top van een heuvel te bezetten voor meer dan 30 seconden!

Ad