God Eater 3 – DLC Episode Phym Trailer

God Eater 3 – DLC Episode Phym Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor de aankomende God Eater 3 DLC die op 16 januari 2020 op Nintendo Switch wordt gelanceerd.

De video toont Phym, een nieuw mysterieus personage dat je in het verhaal tegenkomt.

video

Over Episode Phym

De nieuwe aflevering “Encounter with the Past: Episode Phym” wordt geleverd met de update 2.30. Bovendien voegt de update nieuwe Ashwrought Aragami, kostuums, aanpassingen en meer toe.

In de 2.20-update moesten spelers twee speciale avonturen met Lulu en Ricardo bekijken. Lulu is een van de Adaptive God Eaters die zich bij je team voegt in het spel. Ricardo daarentegen is een standaard God Eater die al een tijdje deel uitmaakt van de Chrysanthemum-crew. Hij is meestal met pensioen, dus je zult hem vaker op het schip zien werken dan naar het slagveld.

Over God Eater 3

De nieuwste genummerde inzending in de populaire God Eater-franchise is eindelijk gekomen voor de Nintendo Switch! Nu kun je het intrigerende verhaal van de game, verschillende personages en stijlvolle, supersnelle gevechten ervaren wanneer je onderweg bent, zowel alleen als met vrienden!

Spring in de strijd van een razendsnelle strijd terwijl je je God Arc hanteert!

God Arcs zijn wapens die je kunt transformeren om elke Aragami die je in de weg staat te hakken, schieten en verslinden! Gebruik verschillende aanpassingsonderdelen om te kiezen tussen een van de acht meleevormen, een van de vier pistoolvormen en een van de drie schilden, waardoor een God Arc ontstaat die uniek is voor jou!

Schakel je vijanden uit met stijlvolle technieken zoals Burst Arts en Dive-aanvallen!

Burst Arts zijn krachtige speciale aanvallen die op het land, in de lucht of tijdens het ontwijken kunnen worden uitgevoerd! Kies uit verschillende Burst Arts om je vechtstijl aan te vullen!

Duikaanvallen veranderen je God Arc in een schild terwijl je met hoge snelheid op de vijand aanvalt. Je kunt ze zelfs gebruiken om over het slagveld te rennen!

Gebruik deze en andere technieken om je eigen speelstijl te ontwikkelen terwijl je het opneemt tegen de Aragami!

Ervaar een dramatisch verhaal waarin jij de hoofdpersoon bent!

Neem de rol aan van een nieuwe Adaptive God Eater die probeert te overleven in een harde wereld. Pas het uiterlijk van je personage aan, inclusief hun gezicht, kapsel en outfit voordat je op avontuur gaat met meeslepende bondgenoten terwijl je boven een wereld van verlatenheid uitstijgt en ontdek wat je te wachten staat op de weg die voor je ligt!

Vecht Aragami rechtstreeks samen met je vrienden via lokale communicatie!

Met behulp van de lokale communicatiefunctie van Nintendo Switch kun je deelnemen aan multiplayer met maximaal drie andere mensen! Werk samen met je vrienden om door het verhaal te gaan en materialen te verzamelen voor je God Arc!