God Eater 3 – Eerste TV reclame Japan

God Eater 3 – Eerste TV reclame Japan

Bandai Namco Entertainment is begonnen met het uitzenden van tv-commercials voor God Eater 3 in Japan.

video
play-rounded-fill

Over God Eater 3

Verenigen om te overleven

Plots beginnen onbekende levensvormen genaamd “Oracle-cellen” met hun ongecontroleerde consumptie van al het leven op aarde. Hun vraatzuchtige eetlust “verslinden” en opmerkelijke aanpassingsvermogen verdienen ze eerst angst, dan ontzag, en ten slotte de naam “Aragami.” In het aangezicht van een vijand die volledig immuun is voor conventionele wapens, stort de stedelijke beschaving in, en elke dag wordt de mensheid verder en verder gedreven naar uitsterven.

Eén enkele lichtpunt blijft voor de mensheid. Na de ontwikkeling van “God Arcs” -living weapons die Oracle-cellen bevatten-verschijnen hun ‘wondersers’, de ‘Goddoeners’. In een wereld die geteisterd wordt door gekke goden, vechten deze “Goddoeners” tegen een wanhopige oorlog …

Creëer je karakter en vecht voor het voortbestaan ​​van mens-soort in GOD EATER 3. Selecteer je wapen uit een breed scala van God Arcs en zie gloednieuwe Aragamis in dynamische hoge snelheids gevechten. Verken verwoeste gebieden die je nog nooit hebt gezien in de vorige GOD EATER-spellen.

God Eater 3 lanceert 11 juli 2019 voor Nintendo Switch.