God Eater 3 komt 12 Juli

God Eater 3 komt 12 Juli

Bandai Namco heeft bevestigd dat God Eater 3, die in februari werd gelanceerd voor PS4, deze zomer naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Over God Eater 3

Bereid je voor om je vijanden overal en op elk moment te verslinden met maximaal 8 spelers online! GOD EATER 3 komt naar Nintendo Switch op 12 juli 2019. Maak je op voor de jacht!

In een wereld geteisterd door krachtige beesten bekend als Aragami, zijn God Eaters de laatste hoop van de mensheid, met fantastische God Arcs in staat om de monsters te vernietigen. Nu kunnen spelers op de Nintendo Switch® deze beesten altijd en overal aanpakken.

In GOD EATER 3 kunnen spelers hun eigen personage creëren en hun vechtstijl aanpassen met een enorme reeks God Arcs om te gebruiken of technieken om te leren. Degenen die ervoor kiezen om de Aragami op te nemen, zullen in staat zijn om te werken met CPU-gecontroleerde bondgenoten of in een groep van acht spelers online. Spelers kunnen ook lokaal met maximaal drie vrienden spelen, met vier verbonden Nintendo Switch-consoles.

De actievolle game zal op 12 juni aankomen op het nieuwste Nintendo-systeem en als je hem vooraf bestelt, kun je een downloadcode krijgen voor kostuums en stijlen volgens Yuri en Estelle van Tales of Vesperia.

Ad