GOD EATER 3 Year Anniversary Theme Song

GOD EATER 3 Year Anniversary Theme Song

Kadokawa heeft de promovideo gedeeld voor het GOD EATER 3-jarig jubileum themalied in Japan.

video
play-rounded-fill

Over GOD EATER 3

Boven wanhoop uitstijgen!

Verslind monsterlijke goden met je bondgenoten!

Het nieuwste genummerde item in de populaire God Eater-franchise is eindelijk naar de Nintendo Switch ™ gekomen!

Nu kun je het intrigerende verhaal, de verschillende personages en stijlvolle, supersnelle gevechten van de game ervaren wanneer je onderweg bent, zowel alleen als met vrienden!

Spring in het gevecht van een bliksemsnelle strijd terwijl je je God Arc gebruikt!

God Arcs zijn wapens die je kunt transformeren om elke Aragami die je in de weg staat te hakken, schieten en verslinden! Gebruik verschillende aanpassingsonderdelen om te kiezen tussen een van de acht melee-vormen, een van de vier geweervormen en een van de drie schilden, waardoor een God Arc ontstaat die helemaal van jou is!

Schakel je vijanden uit met stijlvolle technieken zoals Burst Arts en duikaanvallen!

Burst Arts zijn krachtige speciale aanvallen die kunnen worden uitgevoerd op het land, in de lucht of tijdens het ontwijken! Kies uit verschillende Burst Arts als aanvulling op je vechtstijl!

Duikaanvallen veranderen je God Arc in een schild terwijl je met hoge snelheid op de vijand af stormt. Je kunt ze zelfs gebruiken om over het slagveld te rennen!

Gebruik deze en andere technieken om je eigen speelstijl te ontwikkelen terwijl je het opneemt tegen de Aragami!

Beleef een dramatisch verhaal waarin jij de hoofdpersoon bent!

Kruip in de huid van een nieuwe Adaptieve God Eater die probeert te overleven in een harde wereld. Pas het uiterlijk van je personage aan, inclusief hun gezicht, kapsel en outfit, voordat je op avontuur gaat met meeslepende bondgenoten terwijl je boven een wereld van verlatenheid uitstijgt en ontdekt wat je te wachten staat op de weg die voor je ligt!

Vecht samen met je vrienden tegen Aragami via lokale communicatie!

Met de lokale communicatiefunctie van de Nintendo Switch kun je met maximaal drie andere spelers meedoen aan multiplayer! Werk samen met je vrienden om door het verhaal te gaan en materiaal te verzamelen voor je God Arc!

Ad