Gods Will Fall – Eerste 26 minuten

Gods Will Fall – Eerste 26 minuten

Klaar voor de brute Gods Will Fall op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 26 minuten bekijken.

Na millennia van martelende heerschappij door wrede en eldritch goden, is het aan de spelers om de wapens op te nemen als 8 Keltische krijgers om terug te vechten voor hun vrijheid!

video
play-rounded-fill

Over Gods Will Fall

Jij bent de laatste hoop voor de mensheid

De martelende heerschappij van de goden over de mensheid duurt millennia lang. Gebogen op wreedheid en lijden, eisen ze te worden gediend met blinde aanbidding door een eed van trouw beloofd van elke man, vrouw en kind. Aan degenen die zich niet onderwerpen aan de wil van de goden; een langzame en genadeloze dood wacht.

Ervaar de wrede beproevingen van een ondernemende bende krijgers in hun wanhopige toestand om de harteloze greep van de goden op de mensheid te verbreken. Elke man en vrouw die een zwaard kunnen verzamelen, die te lang hebben geleden onder de wreedheid van de regering van de goden, zullen worden opgeroepen om uw clan van 8 Keltische overlevenden te vormen en op te staan ​​om het op te nemen tegen de legioenen van gruwelijke beesten en volgelingen die er wonen in elk van de helse rijken van de goden.

Bij elke genomen beslissing komt een persoonlijk verhaal naar voren. Slaag en zie geboren legendes. Faal en zie hoe levens in stof veranderen.

Gods Will Fall is nu beschikbaar in de Switch eShop voor $ 24,99 USD.