Goede blik op de Pokemon Scarlet/Violet OLED editie

Goede blik op de Pokemon Scarlet/Violet OLED editie

De Nintendo Switch OLED Pokemon Scarlet/Violet Edition is vanaf deze week eindelijk verkrijgbaar in winkels over de hele wereld.

Hier is een nadere blik als u niet zeker weet of het er goed uitziet in uw handen. We hebben nu een eerste glimp en uitpakken van de aankomende Nintendo Switch OLED-consoleversie dankzij Gaming Boulevard. Het pakket bevat twee nieuwe Joy-Con-controllers en verbluffende Pokemon Scarlet/Violet-illustraties op het dock en de achterkant van het apparaat!

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Scarlet/Violet

Gegroet uit de regio Paldea, een enorm gebied onderbroken door meren, hoge toppen, woestenijen en gevaarlijke bergketens.

Omdat je vrij kunt kiezen tussen drie epische verhalen en Gyms aangaat in de volgorde die je wilt, kun je de reis maken die je wenst!

Terwijl jij en maximaal drie vrienden samen op verkenning gaan in hetzelfde gebied, deel je de opwinding van ontdekking! Als je de strijd aangaat met wilde Pokémon en pronkt met de Pokémon die je vergezellen, moedig elkaar dan aan.

Tot 28 februari 2023 kun je een unieke Pikachu krijgen door ‘Get through Internet’ te selecteren in de Mystery Gift-functie in je game.

Voordat je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet vóór 28 februari 2023 als download in de Nintendo eShop koopt, krijg je mogelijk een seriecode voor de Trip Set, die dingen (zoals drankjes) bevat die nuttig zijn tijdens je Pokémon-avontuur.