Goetia 2 – Eerste 25 Minuten

Goetia 2 – Eerste 25 Minuten

Goetia 2, Forever Entertainment‘s tweede puzzelavonturenspel, onlangs uitgebracht in de Nintendo Switch eShop. Handheld Players hebben meer dan 25 minuten beschikbaar gesteld zodat je kunt controleren of het spel iets voor jou is.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Goetia 2

Zonder enige inventaris moet de speler puzzels oplossen om door dit universum te navigeren, kennis en essentiële materialen te verwerven om hun ziel terug te brengen naar het lichaam, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de macht van bezit die ze verdienden als een zuivere ziel.

Geschiedenis

Daphné en Luca, twee geliefden, besloten een korte vakantie te houden in Venetië, Italië. Ze worden abrupt gescheiden kort na aankomst in hun gehuurde woning, gedupeerd door een monster genaamd Buer. Luca wordt gevangen in de realiteit van een demon met bijbedoelingen nadat hij ontwaakt als een zuivere ziel in een verwrongen wereld die hij niet begrijpt. Er is geen lichaam, zakken of inventaris. Hij zal zich een weg moeten banen naar Daphné en zijn oorspronkelijke menselijke vorm, raadsels oplossen en alles gebruiken om terug te keren naar zijn leven: aantekeningen, boeken, geesten die hij ontmoet, decor en zelfs (gedeeltelijke) kennis van Buer.

Kenmerken

  • Er is geen voorraad.
  • Verschillende vaardigheden kunnen worden ontgrendeld via raadsels, waaronder de macht van bezit
  • 5 niet-lineaire regio’s om te onderzoeken
  • 80 verschillende kamers
  • Een geheel nieuwe plot en cast van personages… waaronder enkele uit Goetia!

Goetia 2 is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, met Engelse en Franse taalkeuzes.