Going Under – Eerste 28 minuten

Going Under – Eerste 28 minuten

Zal Going Under je kostbare tijd op Nintendo Switch waard zijn? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 28 minuten bekijken.

Going Under is een satirische dungeon-crawler die spelers ziet vechten tegen de dystopische overblijfselen van mislukte tech start-ups als een ongelukkige stagiair!

video

Over onder gaan

Als onbetaalde stagiair in de dystopische stad Neo-Cascadia, gebruik je kantoorafval als wapens terwijl je je een weg baant door de ongebruikelijke procedurele kerkers onder je bedrijfscampus.

[De toekomst is gek]

Mislukte bedrijven houden niet langer gewoon op te bestaan ​​- ze zinken weg onder de aarde en hun werknemers zijn vervloekt om voor eeuwig als monsters door de gangen te dwalen. Het is jouw plicht om deze monsters uit hun ellende te verlossen en hun bezittingen weer in bezit te nemen, zodat je baas een nieuwe auto of zoiets kan betalen.

[Niet alle helden krijgen salaris]

Vecht door de overblijfselen van mislukte startups met als thema optredens, datingsites en cryptocurrency. Ontdek de ware motieven van uw werkgever, een startup met koolzuurhoudende dranken die bekend staat als Fizzle, en hun moederbedrijf, een fabrikant van abonnementsboxen met een leger van behulpzame scheepsdrones. Maak vrienden met uw collega’s! Huur een freelance goblin in! Datum een ​​slijm! Investeer in crypto! Zet een rit in brand!

[Vecht flexibel]

In de kerkers van Going Under kan bijna alles als wapen worden gebruikt, van laptops tot bezems tot lichaamskussens. Er zijn ook geschikte wapens te vinden, maar zelfs ze kunnen in een oogwenk kapotgaan als je niet oppast. Voorzichtig spelen en het juiste wapen kiezen voor de situatie zijn een must als je van plan bent je stage te overleven.

[Afschuwelijke bazen]

En je dacht dat je baas een monster was. Op de bodem van de kerkers schuilen de oprichters van de vervloekte startups, die rijk worden van investeringen terwijl hun werknemers onderling vechten. Versla ze en keer terug naar de oppervlakte met hun betoverde relikwieën om het bedrijf waarvoor je werkt kracht bij te zetten.

[Krijg betaald in ervaring]

Terwijl je onderzoekt, zul je krachtige vaardigheden tegenkomen die de manier waarop je speelt veranderen. Leer ze in het café en ze zullen in toekomstige runs verschijnen. Gebruik een vaardigheid vaak genoeg, en je krijgt deze ‘onderschreven’ en is beschikbaar om je expedities mee te beginnen. Combineer meerdere vaardigheden voor gekke synergieën, en je zult het huis in een mum van tijd schoonmaken.

[Een wereld vol personages]

Voltooi taken voor je collega’s om Clout bij hen te krijgen en hun unieke bonussen te ontgrendelen. Lees meer over Neo-Cascadia, de oorsprong van Fizzle en hoe het drone-scheepvaartimperium dat bekend staat als Cubicle de stad domineerde. Kunt u uw bedrijf en uzelf ervan weerhouden voorgoed ten onder te gaan?

Going Under komt op 24 september 2020 naar de Switch eShop voor $ 19,99 USD.