Going Under – Fysieke release, pre-orders 20 juli

Going Under – Fysieke release, pre-orders 20 juli

Limited Run Games openen pre-orders voor een fysieke Nintendo Switch-editie van Going Under op 20 juli 2021 (12:00 ET). Standaardeditie-exemplaren zijn beschikbaar voor $ 34,99 USD.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie doet geen concessies.

Over onderuit gaan

Going Under is een satirische kerkercrawler over het verkennen van de vervloekte ruïnes van mislukte tech-startups.

Als onbetaalde stagiair in de dystopische stad Neo-Cascadia, gebruik je kantoorrommel als wapen terwijl je je een weg baant door de ongebruikelijke procedurele kerkers onder je bedrijfscampus.

[De toekomst is gek]

Mislukte bedrijven houden niet langer gewoon op te bestaan ​​- ze zinken onder de aarde en hun werknemers zijn vervloekt om voor eeuwig als monsters door de gangen te zwerven. Het is jouw plicht om deze monsters uit hun lijden te verlossen en hun bezittingen terug te nemen, zodat je baas zich een nieuwe auto kan veroorloven, of zoiets.

[Niet alle helden krijgen salaris]

Vecht je een weg door de overblijfselen van mislukte startups met als thema gigwerkers, datingsites en cryptocurrency. Ontdek de ware motieven van je werkgever, een startup met koolzuurhoudende dranken die bekend staat als Fizzle, en hun moederbedrijf, een fabrikant van abonnementsboxen met een leger van behulpzame verzenddrones. Maak vrienden met je collega’s! Huur een freelance goblin in! Date een slijm! Investeer in cryptovaluta! Zet een carpool in vuur en vlam!

[Vecht flexibel]

In de kerkers van Going Under kan bijna alles als wapen worden gebruikt, van laptops tot bezems tot lichaamskussens. Er zijn ook geschikte wapens te vinden, maar zelfs die kunnen in een oogwenk kapot gaan als je niet voorzichtig bent. Voorzichtig spelen en het juiste wapen kiezen voor de situatie zijn musts als je van plan bent je stage te overleven.

[Verschrikkelijke bazen]

En jij dacht dat je baas een monster was. Op de bodem van de kerkers schuilen de oprichters van de vervloekte startups, rijk wordend van investeringen terwijl hun werknemers onderling vechten. Versla ze en keer terug naar de oppervlakte met hun betoverde relikwieën om het bedrijf waar je voor werkt sterker te maken.

[Word betaald in ervaring]

Terwijl je onderzoekt, kom je krachtige vaardigheden tegen die de manier waarop je speelt veranderen. Leer ze in het café en ze zullen in toekomstige runs verschijnen. Gebruik een vaardigheid vaak genoeg, en je krijgt deze “goedgekeurd” en beschikbaar om je expedities mee te beginnen. Combineer meerdere vaardigheden voor waanzinnige synergieën en je bent in een mum van tijd je huis aan het schoonmaken.

[Een wereld van karakters]

Voltooi taken voor uw collega’s om invloed met hen te krijgen en hun unieke bonussen te ontgrendelen. Kom meer te weten over Neo-Cascadia, de oorsprong van Fizzle, en hoe het drone-scheepsimperium, bekend als Cubicle, de stad ging domineren. Kun je ervoor zorgen dat je bedrijf en jezelf niet voorgoed ten onder gaan?

Ad