Going Under komt later dit jaar

Going Under komt later dit jaar

Going Under komt binnenkort naar Nintendo Switch tijdens het derde kwartaal van 2020, volgens een trailer van Nintendo.

Going Under is een satirische dungeon-crawler waarin je vervloekte ruïnes van mislukte tech-startups moet verkennen. Gebruik als onbetaalde stagiair in de dystopische stad Neo-Cascadia kantoorverspilling als wapentuig en baan je een weg door ongebruikelijke procedurele kerkers onder je bedrijfscampus.

video
play-rounded-fill

Over Going Under

De toekomst is wack

Mislukte bedrijven houden niet meer op te bestaan ​​- ze zinken onder de aarde en hun werknemers worden vervloekt om als monsters door de gangen te dwalen. Het is jouw plicht om deze monsters uit hun lijden te verlossen en hun bezittingen terug te nemen, zodat je baas een nieuwe auto of zoiets kan betalen.

Niet alle helden krijgen salarisstrookjes

Vecht door de overblijfselen van mislukte startups met als thema gig-werkers, datingsites en cryptocurrency. Ontdek de ware motieven van uw werkgever, een startup met koolzuurhoudende dranken die bekend staat als Fizzle, en hun moederbedrijf, een fabrikant van abonnementsboxen met een leger van behulpzame scheepsdrones. Maak vrienden met je collega’s! Huur een freelance goblin! Datum een ​​slijm! Investeer in crypto! Zet een rideshare in brand!

Vecht flexibel

In de kerkers van Going Under kan bijna alles als wapen worden gebruikt, van laptops tot bezems tot lichaamskussens. Juiste wapens zijn ook te vinden, maar zelfs ze kunnen in een oogwenk breken als je niet oppast. Voorzichtig spelen en het kiezen van het juiste wapen voor de situatie zijn een must als je van plan bent je stage te overleven.

Afschuwelijke bazen

En je dacht dat je baas een monster was. Onderaan de kerkers liggen de oprichters van de vervloekte startups op de loer en worden rijk van investeringen terwijl hun werknemers onderling vechten. Versla ze en keer terug naar de oppervlakte met hun betoverde relikwieën om het bedrijf waarvoor je werkt te versterken.

Betaald worden in ervaring

Tijdens je verkenning kom je krachtige vaardigheden tegen die de manier waarop je speelt veranderen. Leer ze in het café en ze zullen in toekomstige runs verschijnen. Gebruik een vaardigheid vaak genoeg, en je krijgt het ‘goedgekeurd’ en beschikbaar om je expedities mee te beginnen. Combineer meerdere vaardigheden voor waanzinnige synergieën, en je maakt het huis binnen de kortste keren schoon.

Een wereld van personages

Voltooi taken voor je collega’s om Clout bij hen te krijgen en hun unieke bonussen te ontgrendelen. Lees meer over Neo-Cascadia, de oorsprong van Fizzle, en hoe het drone-scheepvaartimperium, bekend als Cubicle, de stad ging domineren. Kunt u voorkomen dat uw bedrijf en uzelf voorgoed ten onder gaan?

Ad