GoldenEye 007 komt vrijdag naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack

GoldenEye 007 komt vrijdag naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack

De beroemde geheime agent 007 komt binnenkort beschikbaar in de Nintendo 64-softwarebibliotheek voor gebruik op de Nintendo Switch.

Vanaf 27 januari is GoldenEye 007 toegankelijk voor iedereen met een Nintendo Switch Online + Expansion Pack-lidmaatschap als onderdeel van de verzameling titels die beschikbaar zijn via de Nintendo 64 – Nintendo Switch Online-bibliotheek.

video
play-rounded-fill

Over GoldenEye 007

Met GoldenEye 007 kun je jezelf onderdompelen in het rijk van spionage zoals James Bond. Je missie om de GoldenEye-wapensatelliet te stoppen, brengt je over de hele wereld, en je zult in ondergrondse faciliteiten moeten sluipen, door een militaire trein moeten stormen en in de diepten van een jungle rondsluipen om het te doen. Onderweg zal M je informeren over je doelen, en Q Branch zal je helpen met een verscheidenheid aan hulpmiddelen, maar de verantwoordelijkheid voor het algehele succes of falen van deze missie ligt uitsluitend bij jou. Geniet ronde na ronde van competitieve first-person actie terwijl je de dag probeert te redden en ga dan voor het goud in een spion-vs-spion-strijd, lokaal** of online in de multiplayer-modus voor vier spelers.

Er komt meer naar Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket

Met een abonnement op Nintendo Switch Online + Expansion Pack is er nog meer om van te genieten en naar uit te kijken, inclusief meer klassieke Nintendo 64-games en andere functies:

In de meest recente update van Mario Kart 8 Deluxe, bekend als Wave 3 van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC, zijn er meer tracks aan de game toegevoegd. Deze nummers waren voorheen niet beschikbaar. Wave 3 voegt acht extra tracks toe aan het spel, waaronder Merry Mountain en Peach Gardens van respectievelijk Mario Kart Tour en Mario Kart DS. Als je al een betaald abonnement hebt voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack, kun je zonder extra kosten profiteren van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass. Als resultaat van deze meest recente update zijn nu 24 van de in totaal 48 extra levels van de DLC speelbaar. Begin nu met downloaden om er zeker van te zijn dat u toegang heeft tot alle cursussen die tussen nu en eind 2023 worden uitgebracht.

Nog meer games voor de Nintendo 64: Mario Party en Mario Party 2, die beide net zijn gelanceerd, wachten op jou om de dobbelstenen te gooien. Dit jaar wordt een nog groter aantal titels, zoals 1080 Snowboarding, Excitebike 64 en Pokémon Stadium 2, geleidelijk toegevoegd aan de verzameling games die beschikbaar is op Nintendo Switch Online voor Nintendo 64.