GoldenEye 007 nu beschikbaar op Nintendo Switch Online voor Expansion Pack-leden

GoldenEye 007 nu beschikbaar op Nintendo Switch Online voor Expansion Pack-leden

Retro-gamebibliotheken voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack zagen een aantal titels geüpload in 2022, waardoor het een druk jaar werd. Ondanks het feit dat het nu 2023 is, is Nintendo nog steeds van plan om een ​​aantal van de Nintendo 64-titels uit te brengen die het afgelopen najaar van dit jaar heeft aangekondigd.

Nou, we zagen onlangs de formele publicatie van een van hen. Leden van Nintendo Switch Online + Expansion Pack kunnen nu GoldenEye 007 spelen, zoals beloofd door Nintendo.

Voor bezitters van het Nintendo Switch Online + Expansion Pack is GoldenEye 007 terug.

007 is terug!

Leden van het Nintendo Switch Online + Expansion Pack kunnen nu de Nintendo 64TM-systeemgame GoldenEye 007TM uit 1997 spelen. De iconische multiplayer-modus voor 2-4 spelers in deze tijdloze first-person shooter zit boordevol actie, gadgets, stealth en andere coole functies. Natuurlijk is de Nintendo 64-controller voor het Nintendo SwitchTM-systeem volledig compatibel met deze game.

Agenten, zijn jullie voorbereid op deze missie?

PRIMAIRE FUNCTIES:

een. Verken als de beroemde geheim agent 007 een wereld van actie en spionage

b. Sluip door een jungle om de GoldenEye-wapensatelliet te stoppen door ondergrondse bunkers te infiltreren en je een weg te banen door een militaire trein.

c. Speel de multiplayer-modus voor 4 spelers op gesplitst scherm lokaal of online om first-person competitieve actie te ervaren.

d. DK Mode (Oké, dus dat is geen hoofdkenmerk. Maar het wordt echt teruggegeven.)

Over Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket

Er zijn veel voordelen verbonden aan deelname aan het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-plan, waaronder: Je hebt toegang tot een aantal titels van de SEGA Genesis en Nintendo 64, evenals enkele DLC, zoals Animal Crossing: New Horizons: Happy Home Paradise, Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass en Splatoon 2: Octo Expansion.