Golf Club Wasteland – Eerste 16 minuten

Golf Club Wasteland – Eerste 16 minuten

Is de sombere wereld van Golf Club Wasteland op Nintendo Switch iets voor jou om te ontdekken? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 16 minuten bekijken.

Golf Club Wasteland ziet spelers als de laatste golfer op een post-apocalyptische aarde, terwijl ze het tragische einde ervan ontdekken terwijl ze gaten scoren over de dode planeet!

Over Golf Club Wasteland

De rijken vluchtten naar Mars, maar wagen zich terug naar een verlaten aarde voor een rondje golf. Elk gat in de woestenij biedt zijn eigen kleine verhaal en mogelijke puzzel om de perfecte foto te laten zinken. Speel door verwoeste brutalistische monumenten, afbrokkelende winkelcentra en verlaten musea terwijl neonreclames en aangrijpende graffiti de actualiteit, de cultuur en de mensheid in Silicon Valley veranderen.

Drie verhalen maken een (w)gat

Stel het volledige verhaal samen over hoe de mensheid door drie verschillende bronnen viel: details uit het verhaal van de eenzame golfer, die voor nog een laatste wedstrijd naar de aarde is teruggekeerd. De uitzending van Radio Nostalgia from Mars geeft een kijkje in het leven van degenen die zijn ontsnapt, en het verhaal van een ‘geheime toeschouwer’ die van een afstand toekijkt.

De 1% doodde de radioster

Laat je begeleiden door een doelgericht gecomponeerde soundtrack en persoonlijke verhalen uitgezonden op Radio Nostalgia From Mars. Het station is geschikt voor burgers van Mars, nostalgisch naar de aarde terwijl ze naar muziek uit de jaren 2020 luisteren en inbellen om hun herinneringen aan de planeet te delen. Een vlotte radio-dj zorgt ervoor dat de show blijft stromen met updates en aankondigingen die duiden op een niet zo glamoureus leven op Mars.

Past als een handschoen

Drie verschillende modi betekenen dat elke golfer iets naar zijn smaak kan vinden. Casual spelers kunnen zich alleen concentreren op het verhaal en een ontspannende ronde golf in de Story Mode. Wie op zoek is naar een extra uitdaging, kan elke hole onder par verslaan door vaardigheden en puzzels op te lossen in de Challenge Mode. Terwijl de totale pro’s Iron Mode kunnen proberen, waar er bijna geen ruimte is voor fouten. Gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen en een minimalistische gebruikersinterface ondersteunen het hele spel, zodat iedereen het gemakkelijk in zijn eigen tempo kan oppakken en spelen.

Dat is een Keeper

Bij elk exemplaar van de game zit de digitale officiële soundtrack van Golf Club Wasteland plus een Graphic Novel Art Book dat het achtergrondverhaal van de eenzame golfer Charley verder uitbreidt in een verbluffend visueel formaat.

Golf Club Wasteland komt op 3 september 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 9,99.

Ad