Good Job! – Aanbieding Game Trials aangekondigd voor Nintendo Switch Online-leden in Japan

Good Job! – Aanbieding Game Trials aangekondigd voor Nintendo Switch Online-leden in Japan

Nintendo heeft een nieuwe Game Trials-aanbieding aangekondigd voor Nintendo Switch Online-abonnees in Japan voor Good Job!

Van 19 april 2021 (maandag) 12:00 – 25 april 2021 (zondag) 17:59 kunnen Switch Online-leden in Japan Good Job in zijn geheel spelen! gratis. Zoals altijd verliezen Japanse Switch Online-gebruikers de toegang tot de game nadat deze proefperiode voorbij is – hoewel ze de game daarna nog steeds kunnen kopen als ze willen blijven spelen.

Over Good Job!

Goed gedaan! werd voor het eerst gelanceerd als een eShop-titel die alleen digitaal is in maart 2020 – en ziet dat spelers taken rond een kantoor proberen te voltooien met alleen hun omgeving en alle items die ze in handen kunnen krijgen. Het spel kost normaal gesproken ongeveer $ 19,99 USD of 2.000 yen.

Nog een dag op het werk

Stijg door de gelederen in je zoektocht om de nieuwe CEO te worden van het bedrijf van je vader in Good Job! op Nintendo Switch! Beklim samen met een vriend de bedrijfsladder om het familiebedrijf over te nemen door bizarre kantoorproblemen aan te pakken – van het bouwen van de zentuin van het bedrijf tot het leveren van blokjes klodder!

Office-oriëntatie

Reis door het kantoorgebouw en los de unieke problemen op waarmee elke afdeling wordt geconfronteerd! Of een pakket nu moet worden verpletterd in de logistiek of de planten moeten worden bewaterd in recreatie, het is jouw taak om je collega’s te helpen met alle middelen die nodig zijn. Met voldoende ervaring op elke verdieping, bent u in een mum van tijd aan het roer vanuit de penthouse-suite.

Sleep kantoorapparatuur voorzichtig rond met slechts een druk op de knop, of maak een katapult met behulp van elektrische kabels om die projector in een vergaderruimte te gooien! Gebruik kranen en vorkheftrucks om een ​​container behoedzaam naar zijn bestemming te verplaatsen, of sla door een muur om hem daar zo snel mogelijk te krijgen.

Elke verdieping wordt geleverd met zijn eigen unieke set puzzels en hulpmiddelen om ze op te lossen, dus denk buiten de gebaande paden – of vernietig het met een printer – wanneer je probeert je volgende doel te bereiken.

Risicobeoordeling

Je krijgt een cijfer voor je prestaties voor elke taak – op basis van hoeveel dingen je kapot hebt gemaakt, de prijs van items die je mogelijk hebt vernietigd en hoe snel je de klus hebt geklaard. Hoewel het gebruik van een brandslang als een geïmproviseerde jetpack of katapulterende pakketten de taak snel kunnen afronden, zul je een behoorlijke rekening verdienen! Maak je geen zorgen dat je de zak krijgt – papa betaalt de rekening …

Evalueer of een zorgvuldige aanpak het beste idee is, of dat een beetje moedwillige vernietiging de klus goed zal klaren. Als u niet tevreden bent met uw werknemersevaluatie, kunt u het altijd opnieuw proberen en streven naar topcijfers.

Voor mij, voor jou!

Hulp nodig bij het opruimen van de bedrijfspool? Geef een Joy-Con * door aan een collega-kantoormedewerker en zij kunnen op elk moment langskomen om je te helpen op je reis naar de top. Veel handen maken tenslotte licht werk – pas op dat je elkaar niet in de weg zit!

Casual vrijdagen

Fleur je zakelijke kleding op met een paar vlindervleugels, of misschien een Vikinghelm! Vind de outfits en hoeden die in elk level verborgen zijn om jezelf extra stijlvol te maken tijdens het werk. Je moet misschien een beetje chaos veroorzaken om er een paar te vinden …