Goosebumps: Dead Of Night officieel aangekondigd

Goosebumps: Dead Of Night officieel aangekondigd

Scholastic, Sony Pictures Consumer Products en gamebedrijf Cosmic Forces hebben Goosebumps Dead of Night onthuld.

Geïnspireerd door de filmserie en door de best verkochte Goosebumps-boekenfranchise van R.L. Stine, wordt deze griezelige first-person survival-horrorspel deze zomer verwacht op PlayStation®4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

video
play-rounded-fill

Video credits: IGN

Over Goosebumps: Dead Of Night

Slappy the Dummy heeft de pagina’s uit klassieke Goosebumps-verhalen gestolen en een nachtmerrie losgemaakt van legendarische monsters die erop uit zijn om je te pakken te krijgen! Ontdek de ontbrekende pagina’s en voorkom dat je wordt betrapt door angstaanjagende wezens zoals de Graveyard Ghoul, Lawn Gnomes, Annihilator 3000, Murder the Clown en de Werewolf of Fever Swamp om deze slechteriken terug naar de pagina te verbannen.

Verken beruchte kippenvellocaties voor aanwijzingen, sluip rond en verberg je voor monsters en los Slappy’s slinkse puzzels op, maar pas op – je weet nooit wat er op de loer ligt …

Goosebumps Dead of Night, opnieuw ontworpen voor consoles en pc, bouwt voort op de griezelige stealth-gameplay van de populaire mobiele VR-game Goosebumps Night of Scares met nieuwe verbeterde HD-graphics, extra hoofdstukken zoals het verwrongen conservatorium van Dr. Brewer en de dreigende Tesla Tower, een Stine House uitgebreid met meer puzzels, vijf angstaanjagende nieuwe monsters met verbeterde AI en meer.

De game biedt ook HD Rumble-functionaliteit, touchscreen-ondersteuning en gyroscopische bediening op Nintendo Switch.