Grand Guilds bevestigd!

Grand Guilds bevestigd!

Na een succesvolle Kickstarter-campagne is nu bekend dat turn-based RPG Grand Guilds wordt uitgebracht op de Nintendo Switch. Wordt verwacht rond Q1 2020.

video
play-rounded-fill

Over Grand Guilds

Grand Guilds is een verhaalgestuurde, tactische RPG met een unieke mix van kaartgevechtmechanica. Jij en je kameraden zullen door het land van Irin reizen, een continent op de rand van een nieuwe oorlog, terwijl ze deelnemen aan uitdagende tactische gevechten. Onthul een mysterie dat alle gilden van het land treft.

In de strijd heeft elk speelbaar personage unieke mechanica en vaardigheden die, wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd, het verschil maken tussen volledige overwinning of volledige nederlaag.

video
play-rounded-fill

Kenmerken

  • Turn-Based Strategie – Leer en beheer de basisprincipes van tactische gevechten. Positionering en terrein betekent het verschil tussen overwinning en nederlaag.
  • Kaartgevechtsysteem – Een gevarieerde set vaardigheidskaarten vormt de vaardigheden van je eenheden, waardoor elke beurt dynamischer wordt en elke beslissing belangrijker en betekenisvoller wordt.
  • Deckbuilding – Pas elk personage aan je speelstijl aan door hun vaardigheidsdekken aan te passen. Verkrijg krachtige nieuwe vaardigheden door missies te voltooien of je personages te nivelleren.
  • Guild Quests – Ga op uitdagende, procedurele missies die spannende beloningen opleveren. Vergroot de reputatie van je gilde om bonussen te verdienen die je helpen in de strijd.
  • Diverse cast – Elk speelbaar personage heeft unieke mechanica en vaardigheden waarmee ze verschillende rollen in je squadron kunnen vervullen, zoals tank, ondersteuning en dealer.
  • Episch verhaal – Ontdek de mysteries die Irin omhullen, een continent op de rand van een oorlog. Volg Eliza en haar metgezellen terwijl ze door deze enorme, magische wereld reizen.
  • Voice Acting – Personages schreeuwen hun acties in de strijd en uiten hun gevoelens tijdens een dialoog met korte zinnen.

Ontdek meer via; https://www.kickstarter.com/projects/53274096/grand-guilds-tactical-rpg-with-cards

Ad