Grand Guilds – Kickstarter herlancering rond eind Maart

Grand Guilds – Kickstarter herlancering rond eind Maart

Drix Studios heeft een nieuwe ronde van updates en aankondigingen voor de aankomende verhaalgestuurde, tactische RPG Grand Guilds uitgebracht.

Kickstarter herlancering

De studio’s onthulden dat ze een tweede Kickstarter-campagne zullen lanceren na de mislukte poging in september 2018. Deze nieuwe campagne is gepland voor eind maart en begin april.

Nu neemt het team dit als een nieuwe kans om een aantal belangrijke verbeteringen en veranderingen aan het spel aan te brengen.

Ten eerste is het logo opnieuw ontworpen om het concept ‘gilden’ duidelijker te maken. Ten tweede zijn er na een succesvolle casting-oproep nieuwe spraakregels opgenomen en is deze nu aan de gang in het spel. Ten slotte zijn nieuwe menuschermen, samen met een nieuwe soundtrack, beter afgestemd op de verhaalgerelateerde inhoud, opnieuw ontworpen en zullen ze samen met de voortgang van het verhaal veranderen.

Over Grand Guilds 

We gaan nog een Kickstarter-campagne houden! Ja, je leest het goed, Grand Guilds lanceert een crowdfunding-campagne. Onze eerste poging afgelopen september 2018 was onsuccesvol, maar we zijn zeer optimistisch voor deze herlancering, vooral met de hoeveelheid ondersteuning die we recent hebben gehad.

Nog geen officiële lanceringsdatum voor de Kickstarter, maar het zal ergens zijn tussen de laatste week van maart en de eerste week van april 2019.

Nu door naar het maandelijkse voortgangsrapport voor februari! Zoals gewoonlijk hebben we gewerkt aan de verhaalgerelateerde inhoud voor het spel. Dit omvat vijanden, kaarten, personages en gevechten.

NIEUWE STEMMEN

Een enorme vooruitgang die we hebben gehad, is met de stemlijnen in het spel. We hebben onlangs een zeer succesvolle casting call gehad. Honderden stemtalenten auditie voor onze belangrijkste en ondersteunende rollen die echt geweldig was! We hebben zo’n getalenteerde nieuwe cast en ik ben er erg blij mee. We zijn momenteel bezig met het opnemen en integreren van de nieuwe regels in het spel.

NIEUW LOGO

Als onderdeel van onze aankomende Kickstarter-campagne hebben we ook het Grand Guilds-logo opnieuw ontworpen. We wilden afstand nemen van het Final Fantasy-gevoel van ons oude logo, maar het toch relevant houden. We hebben het ook zo gemaakt dat het concept van de ‘guilds’ duidelijker is.

ENEMY UNIT SUMMONING

In termen van gameplay is het oproepen van vijandelijke eenheden terug! We hadden dit systeem als een kernkenmerk in de zeer vroege ontwikkelingsstadia van het spel. Ik heb het gescrapt in een poging om het spel meer gericht te maken op vaardigheidskaarten in plaats van personagekaarten.

Nu is het terug, maar in mindere mate. Slechts enkele baasvijanden zullen eenheden kunnen oproepen als onderdeel van hun kaartspel. Deze opgeroepen eenheden zullen ook anders werken dan reguliere. Een opgeroepen personage heeft geen kaarten en zal moeten vertrouwen op zijn basisaanvallen en de kaarten van de baas-vijand. Hopelijk maakt dit de zaken evenwichtiger en minder overweldigend voor de speler.

NIEUW MENU SCHERM & MUZIEK

Ten slotte heb ik het hoofdmenuscherm opnieuw ontworpen om beter te passen bij het huidige verhaal dat we hebben. Ik ben ook van plan de achtergrond van het menu te veranderen, afhankelijk van de huidige fase van het verhaal in de speler.

Daarnaast heeft onze componist een nieuwe soundtrack gemaakt voor dit menu. Het is zo ontworpen dat het je een beetje vertelt over het spel of wat je kunt verwachten. Je kunt het hier beluisteren:

Dat is alles voor deze post! Als je dat nog niet hebt gedaan, word dan lid van onze Discord-server! We bijten niet – Discord.gg; https://discordapp.com/invite/bhE9sGg 

Bedankt voor het lezen! Ik zie jullie bij de volgende! – Justin V.

Ad