Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition – vereist een digitale download

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition – vereist een digitale download

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition komt fysiek op de Nintendo Switch uit in december 2021. Uit de detailhandel blijkt dat de Nintendo Switch-release van de game een extra digitale download vereist, met een opvallende banner ‘Download vereist’ op de omslag.

Er zijn momenteel geen details over hoe groot deze download zal zijn en of de gamecartridge zonder deze nog kan worden gespeeld.

Maar dit was te verwachten
Dit wordt waarschijnlijk toegeschreven aan de vrij grote bestandsgrootte van de game van 25,4 GB op Nintendo Switch en de hoge kosten van Nintendo Switch-gamecartridges met een grotere capaciteit.

Over Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition

Drie iconische steden, drie epische verhalen. Speel de genrebepalende klassiekers van de originele Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, geüpdatet voor een nieuwe generatie, nu met algemene verbeteringen, waaronder schitterende nieuwe verlichting en omgevingsupgrades, texturen met hoge resolutie, grotere trekafstanden, Grand Theft Auto V-stijl besturing en targeting, en nog veel meer, waardoor deze geliefde werelden tot leven komen met geheel nieuwe detailniveaus.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bevat:

  • Grand Theft Auto III: Het begint allemaal in Liberty City. Met de revolutionaire vrijheid om overal heen te gaan en iedereen op te winden, brengt Grand Theft Auto III het centrum van de criminele onderwereld binnen handbereik, als je genoeg lef hebt om het te nemen.
  • Grand Theft Auto: Vice City: welkom in de jaren 80. Uit het decennium van grote haren en pastelkleurige pakken komt het verhaal van de opkomst van één man naar de top van de criminele stapel. Grand Theft Auto keert terug met Tommy Vercetti’s verhaal over verraad en wraak in een met neon doordrenkte tropische stad vol overdaad en boordevol mogelijkheden.
  • Grand Theft Auto: San Andreas: Vijf jaar geleden ontsnapte Carl ‘CJ’ Johnson aan de waas van Los Santos, San Andreas… een stad die zichzelf verscheurde door bendeproblemen, drugs en corruptie. Nu is het begin jaren 90. CJ moet naar huis – zijn moeder is vermoord, zijn familie is uit elkaar gevallen en zijn jeugdvrienden stevenen allemaal af op een ramp. Bij zijn terugkeer in de buurt luizen een paar agenten hem in voor moord, waardoor CJ op een reis wordt gedwongen die hem door de hele staat San Andreas voert, om zijn gezin te redden en de controle over de straten over te nemen in de volgende herhaling van de serie dat veranderde alles.

Ontwikkeld door Rockstar Games, aangepast door Grove Street Games.