Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition beoordeeld in Zuid-Korea

Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition beoordeeld in Zuid-Korea

Een tijdje geleden doken er geruchten op dat Rockstar aan een Grand Theft Auto Remastered Trilogy werkte, die naar verwachting op verschillende platforms, zoals de Nintendo Switch, zou worden gelanceerd.

De GRAC (Game Rating and Administration Committee) van Zuid-Korea heeft een beoordeling gepubliceerd voor een Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition, wat de officiële naam van de game zou kunnen zijn.

De titel heeft een classificatie voor volwassenen gekregen voor de vele gevallen van inhoud voor volwassenen in de verschillende titels. Dat gezegd hebbende, geeft de lijst op dit moment geen platforms voor de game aan.

Over Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition

Voor alle duidelijkheid, de trilogie waar we het over hebben is niet GTA 1-3, maar GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas. En omdat ze samen worden beoordeeld als een trilogie in een ‘Definitieve editie’, lijkt het alsof ze niet afzonderlijk zullen worden verkocht.

Maar als het op digitaal aankomt, zien we wel een optie om ze apart te verkopen.

Het is niet duidelijk wat de omvang is van de upgrades die de remaster zal bevatten, of het een puur visuele upgrade zal zijn, of dat zaken als de gebruikersinterface zullen worden herwerkt om overal uniform te zijn.

Al met al is het bestaan ​​van deze trilogie nog niet officieel aangekondigd door Rockstar.

Ad