Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition; Officieel aangekondigd

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition; Officieel aangekondigd

Rockstar Games heeft aangekondigd dat Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition later in 2021 naar Nintendo Switch en andere grote platforms zal komen.

Deze nieuwe release bevat Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas met algemene upgrades, waaronder grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen, terwijl de klassieke look en gevoel van de originelen.

video
play-rounded-fill

Grand Theft Auto III – 20 jaar oud

Later deze maand markeert een heel speciaal jubileum voor Rockstar Games: 20 jaar sinds de oorspronkelijke release van Grand Theft Auto III – de game die spelers losliet in de uitgestrekte, driedimensionale metropool Liberty City met een nieuw en ongekend gevoel van vrijheid en onderdompeling. Naast het uitstippelen van een nieuw pad voor het open-wereldgenre, vestigde Grand Theft Auto III Grand Theft Auto als een cultureel fenomeen, naast de twee opeenvolgende – en even legendarische – inzendingen in de serie, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas.

We willen alle Grand Theft Auto-fans die de games de afgelopen twee decennia hebben gesteund hartelijk bedanken. Je liefde en waardering voor deze games hebben ertoe bijgedragen dat de Grand Theft Auto-serie met elke iteratie vooruit is gegaan.

Over Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Ter ere van het aanstaande jubileum zijn we verheugd om aan te kondigen dat alle drie de games later dit jaar naar de huidige generatie platforms zullen komen in Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X |S, Xbox One, Nintendo Switch en de Rockstar Games Launcher op pc.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zal over de hele linie upgrades bevatten, waaronder grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen voor alle drie de titels, met behoud van de klassieke look en feel van de originelen. We zijn erg enthousiast om de komende weken meer te delen over deze baanbrekende titels – houd ons in de gaten!

Als voorbereiding op de lancering zullen we volgende week beginnen met het verwijderen van bestaande versies van de klassieke titels uit digitale winkels. Ga voor meer informatie naar Rockstar Games Support. Daarnaast komt Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition in de eerste helft van 2022 naar iOS en Android.

Bovendien, als onderdeel van het 20-jarig jubileum van GTAIII, zoek je naar een stoet speciale uitrusting om te verzamelen in Grand Theft Auto Online tijdens aankomende evenementen dit najaar, inclusief herdenkingskleding en livreien.

We zullen de komende weken meer details hebben over hoe je deze kunt verkrijgen als onderdeel van onze lopende evenementen in GTA Online. De GTA Online-evenementen van deze maand zullen ook een aantal speciale verrassingen bevatten, waaronder de aanstaande mogelijkheid van een ongewone activiteit in en rond Zuid-San Andreas…

Ad