Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition – Onder 1.0 op Metacritic, een van de slechtste

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition – Onder 1.0 op Metacritic, een van de slechtste

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition heeft een moeilijke lancering gehad, met name op Nintendo Switch, waar spelers crashes, grafische problemen en talloze bugs ondervonden waardoor veel fans ontevreden waren.

Nergens is deze ontevredenheid zo duidelijk gemaakt als op Metacritic. Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition heeft een score van minder dan 1 op 10 gebruikers, waardoor het een van de slechtst beoordeelde Nintendo Switch-spellen is. Slechts een handvol door gebruikers beoordeelde Nintendo Switch-games hebben een lagere score, waaronder FIFA 21: Legacy Edition met een 0.3.

Hoewel de ontwikkelaars al beloofd hebben de problemen met de game aan te pakken met updates, zal alleen de tijd uitwijzen of hun inspanningen voldoende zullen zijn om de reputatie van de game en de Metacritic-score te redden. Wij denken van niet

Over Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Drie iconische steden, drie epische verhalen.

Speel de genrebepalende klassiekers van de originele Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas geüpdatet voor een nieuwe generatie, nu met algemene verbeteringen, waaronder briljante nieuwe verlichting en omgevingsupgrades, texturen met hoge resolutie, grotere trekafstanden, Grand Theft Auto V-stijl besturing en targeting, en nog veel meer, waardoor deze geliefde werelden tot leven komen met geheel nieuwe detailniveaus.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bevat:

Grand Theft Auto III: Het begint allemaal in Liberty City. Met de revolutionaire vrijheid om overal heen te gaan en iedereen op te winden, brengt Grand Theft Auto III het centrum van de criminele onderwereld binnen handbereik, als je genoeg lef hebt om het te nemen.

Grand Theft Auto: Vice City: welkom in de jaren 80. Uit het decennium van grote haren en pastelkleurige pakken komt het verhaal van de opkomst van één man naar de top van de criminele stapel. Grand Theft Auto keert terug met Tommy Vercetti’s verhaal over verraad en wraak in een met neon doordrenkte tropische stad vol overdaad en boordevol mogelijkheden.

Grand Theft Auto: San Andreas: Vijf jaar geleden ontsnapte Carl ‘CJ’ Johnson aan de waas van Los Santos, San Andreas… een stad die zichzelf verscheurde door bendeproblemen, drugs en corruptie. Nu is het begin jaren 90. CJ moet naar huis – zijn moeder is vermoord, zijn familie is uit elkaar gevallen en zijn jeugdvrienden stevenen allemaal af op een ramp. Bij zijn terugkeer in de buurt luizen een paar agenten hem in voor moord, waardoor CJ op een reis wordt gedwongen die hem door de hele staat San Andreas voert, om zijn gezin te redden en de controle over de straten over te nemen in de volgende herhaling van de serie dat veranderde alles.

Ontwikkeld door Rockstar Games, aangepast door Grove Street Games.

Ad