Grandia HD Collection – Officiële Aziatische release dit jaar

Grandia HD Collection – Officiële Aziatische release dit jaar

Arc System Works heeft een Aziatische release aangekondigd voor Grandia HD Collection, een fysieke release was alleen kort beschikbaar via Limited Run Games.

Oorspronkelijk gelanceerd in 2019, bevat Grandia HD Collection HD-remasters van de eerste twee Grandia RPG’s voor Nintendo Switch. De Aziatische release voor de game ondersteunt zowel Engelse als Japanse voice-over en bevat ondertitels in Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Koreaans, Japans, Engels, Frans en Duits.

De Aziatische versie van de game wordt ergens later in 2021 gelanceerd. Meer details zijn te vinden op de officiële website van Arc Asia; https://www.arcsystemworks.asia/bbs/board.php?bo_table=notice_zh&wr_id=184 

video
play-rounded-fill

Over Grandia HD Collection

Twee typische RPG’s zijn eindelijk draagbaar geworden op een van de populairste console/handheld hybride platforms van gaming. De langverwachte GRANDIA HD Collection voor de Nintendo Switch™ is er.

GRANDIA vertelt het verhaal van Justin, de hoofdrolspeler, en zijn metgezellen in een race tegen de kwaadaardige Garlyle Forces om de lang verloren gewaande geheimen van een oude beschaving te ontdekken. Ervaar de game die meteen een klassieker werd en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke RPG’s aller tijden.

Ad