Grapple Force Rena komt naar de Nintendo Switch

Grapple Force Rena komt naar de Nintendo Switch

Galaxy Trail en QUByte Games hebben aangekondigd dat Grapple Force Rena naar Nintendo Switch en andere platforms komt. De titel zal spelers in de schoenen zien staan ​​van de titulaire Rena zelf, terwijl ze haar grijparmbanden gebruikt om zich door 30 unieke banen te slingeren!

video
play-rounded-fill

Over Grapple Force Rena

Gebruik in deze unieke actieplatformgame Rena’s magische ‘grijparmbanden’ om op elk oppervlak te klikken – niet beperkt tot specifieke ‘grijppunten’, je kunt vrij door de gevarieerde omgevingen van het spel slingeren.

Je zult een aantal felle vijanden tegenkomen, maar maak je geen zorgen! Door vijanden te grijpen en in elkaar te gooien, kun je elke dreiging snel afhandelen. Gebruik creatief de omgeving en de krachten van je vijanden tegen elkaar om de rollen in jouw voordeel om te draaien! Geïnspireerd door de actiegames uit het midden van de jaren 90 van de legendarische ontwikkelaar Treasure Co. Ltd, combineert Grapple Force Rena de vertrouwde esthetiek van het 16-bits tijdperk met zijn eigen unieke soort grappling-gameplay.

Je gaat met Rena mee door 30 uitdagende cursussen terwijl ze haar geboortedorp redt van de invasie van een mysterieus automatenleger, het avontuur induikt en verstrikt raakt in een grotere samenzwering dan ze misschien had verwacht.

Door in contact te komen met een cast van kleurrijke personages, zowel vijand als bondgenoot, komt ze steeds dichter bij het ontrafelen van de mysteries van haar eigen mysterieuze artefact en die van anderen – en leren ze precies wat er nodig is om een ​​echte held te zijn !