Grasshopper en Marvelous – Eerdere No More Heroes-spellen

Grasshopper en Marvelous – Eerdere No More Heroes-spellen

De oudere No More Heroes-titels die op de Wii zijn uitgebracht, zijn erg leuk, dus het is geen verrassing dat ontwikkelaar Grasshopper Manufacture in gesprek is met uitgever Marvelous om deze games naar de huidige consoles te brengen.

video
play-rounded-fill

Praten alleen

Het is alleen in de gespreksfase, dus er is niets bepaald, maar het is goed nieuws.

Travis Strikes Again: No More Heroes is de eerste No More Heroes-game op een PlayStation-platform sinds No More Heroes: Heroes ’Paradise.

Zijn er plannen om eerdere inzendingen speelbaar te maken op PlayStation 4?

Suda: “Ja. We zijn momenteel in gesprek met Marvelous om dat te realiseren. Het wordt positief overwogen, dus ik hoop dat we een goede aankondiging kunnen doen. “

Maar wat betekent dit echter voor een Nintendo Switch-versie? Zal dat gebeuren of …

Over de oudere No More Heroes titels

Keer terug naar Santa Destroy en stap opnieuw in de schoenen van de antiheld Travis Touchdown die op het punt staat om te starten met een gigantische wraakmissie.

Nadat hij de toppositie in de United Assassins Association bereikte, besloot Travis zijn oude leventje weer op te pikken. In zijn geval betekent dit voor de tv in het sjofele No More Heroes-hotel hangen om beelden van zijn favoriete worstelaars te bekijken.

Maar in de wereld van Travis Touchdown blijft het nooit lang rustig, en al snel raakt hij weer bij het wereldje van huurmoordenaars betrokken. Santa Destroy is inmiddels veranderd in een commerciële verzamelplaats van zielloze bedrijven, en het is in dit klimaat dat de enige vriend van Travis wordt vermoord. Vol van woede en wraaklust gaat Travis weer de straat op om de strijden tegen de bruutste huurmoordenaars in de stad.

No More Heroes: Desperate Struggle bouwt voort op de basis die met de veelgeprezen voorganger werd gelegd.