Gratis seizoensupdate voor Spellbreak – 22 oktober

Gratis seizoensupdate voor Spellbreak – 22 oktober

Seizoensgebonden inhoud voor Spellbreak komt op 22 oktober aan. De gratis te spelen titel is beschikbaar op Nintendo Switch en andere platforms en dit is de eerste gratis contentupdate voor de game.

De update, genaamd ‘Prologue: The Gathering Storm’, zal de Clash-modus, griezelige Halloween-inhoud, nieuwe talenten en meer toevoegen.

Over Prologue: The Gathering Storm

  • Nieuwe inhoud – Proloog: The Gathering Storm is gratis voor alle spelers en biedt wekelijkse missies met unieke beloningen
  • Introductie van Clash-modus – 9v9 team deathmatch met 3 squadrons in elk team
  • Nieuwe talenten – Stel spelers in staat hun speelstijl verder aan te passen
    • Kracht: bonusgezondheid
    • Ambidexter: maakt het vermogen van passieve klassen mogelijk in uw onhandige handschoen
    • Foresight: onthult spelers in de buurt op je minimap en toont toekomstige heiligdommen / kringen
  • Halloween-inhoud – nieuwe outfits, artefacten, wolkbreuken, nagloeien, emotes en badges! Precies op tijd voor “Hollowed Eve!”

Over Spellbreak

Spellbreak is een actiespel voor meerdere spelers waarin je je innerlijke strijdkrachten loslaat. Leer elementaire magie die bij je speelstijl past en gebruik krachtige spreukcombinaties om andere spelers in de Hollow Lands te domineren.

Ontketen je innerlijke strijdkrachten in Spellbreak.

Wanneer magie verboden is, opgesloten in de ijzeren greep van de Vowkeepers, is het aan jou om je te verzetten en terug te vorderen wat van jou is. Gebruik de brute kracht van je handschoenen en maak gebruik van de onvoorstelbare krachten van de elementaire vlakken. Stijg in felle gevechten, door drijvende eilanden en onmogelijke terreinen, om de Breaker binnenin te ontketenen.

BOUW JE BATTLEMAGE

Kies een klas: Frostborn, Conduit, Pyromancer, Toxicoloog, Stoneshaper of Tempest. Elk heeft zijn eigen speelstijl, die je kunt aanpassen met talenten terwijl je in kracht groeit. Welke ga je beheersen?

COMBINEER DE ELEMENTEN

Een machtige slagman is niet beperkt tot slechts één vaardigheid. Grijp twee krachtige magische handschoenen en meng verwoestende spreukencombinaties om het slagveld te beheersen met vurige tornado’s, geëlektrificeerde gaswolken en meer!

SPEEL JE RIVALEN UIT

Verken de kaart en vind tactische voordelen om je tegenstanders te verslaan. Ontdek verborgen kisten met magische runen en spelveranderende uitrusting. Deze items geven je de mogelijkheid om te vliegen, teleporteren, de tijd te controleren, onzichtbaar te worden en meer.

BINNEN EEN EIGEN VERANDERENDE WERELD

Het gebroken slagveld van de Hollow Lands is nog maar het begin van je avontuur in de grotere wereld van Primdal. Nieuwe hoofdstukupdates zullen meer onthullen van de diepe, rijke kennis achter deze machtige plek en zijn mensen.

GEVECHT DOOR DE HOLLE LANDEN

Vorm een ​​groep van machtige veldslagen en versla andere spelers om te overwinnen in deze unieke battle royale! Toekomstige updates zullen opwindende nieuwe spelmodi ontgrendelen.

Kun jij de kracht, vaardigheid en sluwheid bijeenbrengen om de innerlijke strijd te ontketenen?

Ad