Gratis te spelen versie van Vigor komt op 23 september

Gratis te spelen versie van Vigor komt op 23 september

Bohemia Interactive heeft de looter-shooter voor Vigor voor Nintendo Switch uitgebracht als een betaald ‘Founder’s Pack’ om early adopters te verwelkomen.

Binnenkort kunnen alle anderen op de Nintendo Switch de game gratis ervaren!

Tijdens Gamescom 2020 bevestigde de ontwikkelaar dat de gratis te spelen editie van Vigor op 23 september 2020 op de Nintendo Switch verschijnt. Tot die tijd is het Founder Pack van de game (met exclusieve cosmetica en accessoires) nog steeds beschikbaar door de betaalde versie van het spel voor $ 19,99 USD.

video
play-rounded-fill

Video credits: IGN

Over Vigor

Noorwegen, 1991.

Beschaving ligt in verval. Zul jij opstaan ​​uit het puin?

Scandinavië, grotendeels onaangetast door de gevolgen van de oorlog, blijft de laatste veilige zone in een post-apocalyptisch Europa.

Noorwegen, ooit een toevluchtsoord, is getransformeerd in een moordend land van overleving waar alleen de meedogenlozen – of sluwheid – er levend uitkomen.

Vigor is een gratis te spelen online plunder-schietspel van Bohemia Interactive, oorspronkelijk ontwikkeld voor de Xbox One. Vanaf juli 2020 is het ook beschikbaar op de Nintendo Switch. In eerste instantie uitgebracht als een titel met vroege toegang in augustus 2018, werd de game volledig uitgebracht op 19 augustus 2019.

De game is momenteel gepland voor release op de PlayStation 4 op 25 november 2020 en de PlayStation 5 tijdens de feestdagen van 2020.

Over gratis spelen

De F2P-versie van Vigor voor Nintendo Switch wordt op 23 september uitgebracht. Bohemia Interactive kondigde beide releases aan voor een groot publiek tijdens de Gamescom Studio-show powered by IGN op zaterdag 29 augustus.

Bohemia Interactive ontving een oneindig aantal verzoeken van de gamecommunity voor een PlayStation-versie van de shoot-n-loot-game Vigor. Ze betreden de plank door de game niet alleen aan enthousiaste PS4-spelers te leveren, maar ook door vroege PS5-gebruikers een kans te geven om het naoorlogse Noorwegen binnen te stappen. PlayStation-spelers kunnen in de komende weken en maanden meer informatie verwachten over de lancering van Vigor op beide platforms.

Maar voordat dat allemaal gebeurt, krijgen spelers van de hybride console Nintendo Switch hun eigen traktatie. Spelers kunnen op 23 september de gratis te spelen versie van Vigor uit hun home entertainment-systemen halen. Het Founder’s Pack is zeer succesvol geweest voor het Bohemia Interactive-team en spelers die nog steeds de goodies uit het Founder’s Pack willen pakken, kunnen dit nog steeds doen tot de lancering van F2P. Bereid je voor om de apocalyps te overleven!