Greak: Memories Of Azur aangekondigd, komt in 2020

Greak: Memories Of Azur aangekondigd, komt in 2020

Op zoek naar meer klassiek side-scrolling plezier op de Nintendo Switch? Een fantastisch uitziend fantasie-avontuur is nu onderweg naar het systeem!

video
play-rounded-fill

Pato Box-ontwikkelaar Bromio heeft onthuld dat zijn aankomende game Greak: Memories Of Azur ook ergens in 2020 op Switch zal landen. Het side-scrolling avontuur biedt handgetekende beelden en volgt de grote ontsnapping van drie moedige broers en zussen!

Over Greak: Memories Of Azur

Greak: Memories of Azur is een side-scrolling single-player game met traditionele handgetekende animatie. In dit avontuur neemt de speler de rol aan van drie broers en zussen: Greak, Adara en Raydel; die je door de landen van Azur moet leiden. Je kunt op elk moment de controle tussen hen wisselen en hun unieke vaardigheden gebruiken om te ontsnappen aan de invasie in Urlag.

Greak is de naam van de hoofdpersoon en het kleinere broertje van drie. Hij behoort tot een magisch ras genaamd de Courine, dat momenteel wordt aangevallen door een vijandelijke invasie van een factie genaamd de Urlag. Deze strijd is al lang aan de gang en de Courine beginnen hun eigen land te ontvluchten.

Het doel van Greak is om zich te herenigen met zijn broer en zus en vervolgens het land van Azur te ontvluchten door stuk voor stuk een zeppelin te bouwen. Tijdens het spel vind je elke broer of zus in verschillende situaties, en zodra je dat doet, zullen ze deelnemen aan het avontuur en je helpen door het spel te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Traditionele handgetekende animatie, expressieve en sfeervolle scenario’s met een verhaal van de context van het avontuur.
  • Gebruik de speciale vaardigheden van elke broer of zus in de aangegeven situatie. Je moet verschillende puzzels oplossen en vijanden bevechten door personages af te wisselen om de ares van het spel te doorlopen.
  • Ontdek een wereld waar schaarste en resource management de sleutel tot succes zijn; De landen Azur werden overgenomen en nu worden de Courines gedwongen om hun vaderland te ontvluchten.
Ad