Grey Skies: A War Of The Worlds Story komt op 4 februari 2021

Grey Skies: A War Of The Worlds Story komt op 4 februari 2021

Klaar om de dodelijke wereld van het buitenaardse invasieverhaal War Of The Worlds van H.G. Wells te overleven? Binnenkort kun je je moed testen in de nieuwste titel van Steel Arts Games .

De Nintendo Switch eShop is bijgewerkt met een nieuwe vermelding voor Gray Skies: A War of the Worlds Story, die op 4 februari 2021 wordt gelanceerd voor $ 14,99 USD.

Het stealth-gebaseerde spel ziet spelers in de schoenen van Harper – die de zielen onder een gemene Martiaanse invloed moet sluipen, knutselen en bedriegen om er levend uit te komen!

video

Over Gray Skies: A War Of The Worlds Story

Een op stealth gebaseerd avontuur voor één speler dat je midden in de invasie van Mars plaatst.

Gray Skies: A War of the Worlds Story is een op stealth gebaseerd avontuur voor één speler dat je midden in de invasie van Mars plaatst. Speel als Harper door haar persoonlijke verhaal te midden van de belangrijkste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis.

Gebaseerd op het geweldige werk van H.G. Wells, verken het Engelse platteland en ontmoet iconische concepten zoals Black Smoke, Red Weed en natuurlijk de almachtige Fighting Machine en het is Heat Ray!

Sluip, knutsel en bedrieg de zielen onder de invloed van Mars, en als het allemaal te veel wordt. Gebruik de omgeving in je voordeel of upgrade het vermogen van Harper om Throwables te maken en leer hoe je vijanden op nieuwe en interessante manieren kunt neutraliseren of vermijden!

Ad