Grezzo betrokken bij de ontwikkeling van Miitopia

Grezzo betrokken bij de ontwikkeling van Miitopia

De nieuwste Nintendo Direct is ook opnieuw geïntroduceerd in Miitopia voor Nintendo Switch. De remake van de 3DS-game komt op 21 mei van dit jaar naar de Nintendo Switch.

Het lijkt erop dat Grezzo, de studio achter de meest recente Zelda-remakes, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling. Dankzij het kredietgedeelte op de officiële Nintendo-webpagina voor de titel, wordt Grezzo naast Nintendo genoemd.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Grezzo

De studio staat hoog aangeschreven met hun lijst met projecten, waaronder Zelda: Link’s Awakening on Switch, Zelda: Ocarina of Time 3D en Majora’s Mask 3D. Dus als je overweegt de RPG met Mii-thema te kopen, moet je er rekening mee houden dat deze in goede handen is.

video
play-rounded-fill

Over Miitopia

Met wie ga je op avontuur?

Ga op een hilarisch eigenzinnige zoektocht met je favoriete Mii-personages in Miitopia voor Nintendo Switch!

Iedereen in Miitopia is een Mii! Of het nu de onverschrokken held is, de mooie prinses of zelfs de snode Dark Lord, jij bepaalt wie er schittert in dit verhaal. Je kunt je beste vrienden bij je hebben in de strijd, opa aankleden als een koning of mama in de grote slechterik veranderen. De keuze is aan jou!

In de wereld van Miitopia zijn relaties de sleutel, dus overweeg wat quality time door te brengen met je bondgenoten om de banden te versterken. Dit kan je een voordeel geven tijdens gevechten, maar als je relaties verzuren, kan het allemaal slechter worden!

De Nintendo Switch-versie bevat ook nieuwe functies, zoals make-up en pruiken om je Mii-personage op te vrolijken en ze nog mooier te maken. Je kunt zelfs een paard als bondgenoot hebben. Als je er goed voor zorgt, zal hij je een handje helpen in gevechten!