Griekse retailer vermeld Pikmin 4 voor mei 2023

Griekse retailer vermeld Pikmin 4 voor mei 2023

Een Griekse videogamewinkel is begonnen met de verkoop van de aanstaande Pikmin 4-game voor Nintendo Switch met een releasedatum van 23 mei. De game wordt ontwikkeld door Shigeru Miyamoto.

Pikmin 4 eindelijk

De eerste aankondiging van de game werd gedaan door de heer Miyamoto in een interview met Eurogamer in juli 2015, dus de release van de game heeft lang op zich laten wachten. Tijdens een Nintendo Direct-presentatie die plaatsvond in september 2022, verwees Shigeru Miyamoto voor de vierde keer naar Pikmin 4 en verklaarde dat het in 2023 beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch. Zoals gebruikelijk kon de informatie over de releasedatum van Pikmin 4 alleen een tijdelijke aanduiding zijn die wordt geleverd door de Griekse winkel. We kunnen alleen maar hopen dat we zeer snel nieuws over de releasedatum van de volgende Pikmin-game voor het Nintendo Switch-platform zullen ontvangen.

video
play-rounded-fill

Over Pikmin 4

De eerste glimp van de volgende aflevering in de Pikmin-serie toonde een vredig park en een dommelende Bulborb, maar er ontbrak nog één essentieel onderdeel: Pikmin! Waar kunnen ze zich verstoppen? Voor de release in 2023 zal er meer informatie over deze aankomende game voor Nintendo Switch openbaar worden gemaakt.