Griftlands komt in de zomer van 2021

Griftlands komt in de zomer van 2021

Klei Entertainment heeft aangekondigd dat roguelike voor het bouwen van een deck Griftlands  naar de Nintendo Switch zal komen in de zomer van 2021.

De game ziet spelers onderhandelen en hun best doen om te overleven in de vervallen dystopie van Havaria!

video

Over Griftlands

Griftlands is een roguelike voor het bouwen van een dek, waarin je vecht en onderhandelt door een kapotte scifi-wereld. Elke beslissing is belangrijk, of het nu gaat om de banen die je aanneemt, de vrienden die je maakt of de kaarten die je verzamelt.

De dood komt snel, maar elk spel biedt nieuwe situaties en strategieën om te verkennen.

Belangrijkste kenmerken

  • Wees te slim af of overweldig – Overwin obstakels met de kracht van je vuisten – of je woorden. Je zult je kaarten moeten kiezen en ze goed moeten spelen als je wilt overleven. Bouw twee decks tegelijkertijd, waarbij je de afwegingen van elk in evenwicht brengt. Leer van elke poging om door de verschillende verhalen van de Griftlands te rennen. Ontmoet elke keer dat je speelt verschillende combinaties van vijanden, missies en gebeurtenissen. Je lot wordt bepaald door je keuzes en door je lot.
  • Verken een kapotte sciencefictionwereld – De wereld van Havaria is een harde plek, vol hardere bewoners. Verken weelderige, met de hand geïllustreerde omgevingen vol mensen die je willen vermoorden.
  • Vecht tegen uitdagende bazen – Test je gevechtsdecks tegen krachtige vijanden met unieke mechanica en aanvallen.
  • Bouw een team op – of koop er een! – Huur huurlingen in, zoek huisdieren of dring je vrienden op om je doelen te bereiken.
  • Beheers honderden kaarten – Elk personage heeft unieke onderhandelings- en gevechtsdecks om uit te trekken. Ontvang krachtige itemkaarten van gevallen vijanden, of als beloning.