Grim Guardians: Demon Purge komt 23 Februari 2023

Grim Guardians: Demon Purge komt 23 Februari 2023

Begin dit jaar maakte de ontwikkelaar van Mega Man Zero, Inti Creates, bekend dat ze werkten aan een nieuwe 2D-actieplatformer genaamd Grim Guardians: Demon Purge voor de Nintendo Switch.

De releasedatum van de game is verschoven naar 23 februari 2023 en de prijs is vastgesteld op $ 24,99 USD.

video
play-rounded-fill

Over Grim Guardians: Demon Purge

Grim Guardians: Demon Purge is beschikbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S-consoles en pc (Steam) op 23 februari 2023. De game wordt ontwikkeld door de 2D-actieveteranen bij INTI CREATES, die hun expertise naar een nieuwe gothic horrorsetting brengen.

Grim Guardians is een actiegame die in 2D wordt gespeeld met een zijwaarts scrollende camera die zich richt op twee zussen die demonenjagers zijn en een demonisch fort moeten verslaan om hun school te behouden. De spelers nemen de controle over twee personages, die elk hun eigen vaardigheden hebben, en gaan door de levels om het op te nemen tegen de kwaadaardige monsters die dieper in het spel verborgen zijn. Ze krijgen nieuwe wapens na het verslaan van elk monster, waardoor ze volgende niveaus in een grotere verscheidenheid aan omgevingen kunnen verkennen en nieuwe wegen openen.

Grim Guardians bevat coöp voor twee spelers met speciale acties, uitgebreide moeilijkheidsgraden met het “Style System”, unieke veranderingen bij herhaaldelijk spelen en vooral de kwaliteit en uitdaging die spelers gewend zijn van games die zijn ontwikkeld door Inti Creates, maar deze keer met een nieuwe gotische horroresthetiek.

Twee zussen bezetten de gangen van een demonenkasteel terwijl het een schaduw over het gebied begint te werpen. Ze hebben de kracht om de vloek op te heffen als ze samenwerken.