Grim Guardians: Demon Purge opening

Grim Guardians: Demon Purge opening

De officiële openingsfilm voor Grim Guardians: Demon Purge is online gepubliceerd door Inti Creates en is nu beschikbaar.

De Kamizono Sisters verzorgen de zang in het ene nummer van de video, dat ook de muziek bevat (Emi Uema en Chinami Hashimoto). De songtekst is geschreven door Hakofactory, Ippo Yamada was verantwoordelijk voor de compositie en Takuya (Ino Head Park) was verantwoordelijk voor het arrangement.

video
play-rounded-fill

Over Grim Guardians: Demon Purge

De plot van de 2D-actiegame Grim Guardians draait om twee demonenjagers die, na het voltooien van een taak, terugkeren naar hun school, om te ontdekken dat een kasteel bewoond door demonen zijn plaats heeft ingenomen. Verover het kasteel en ontdek wat er met hun school is gebeurd, zodat je een einde kunt maken aan het mysterie!

Krijg de controle over de beide Kamizono-zussen die samenwerken. Terwijl je je een weg baant door het kasteel, maak je gebruik van zowel ‘Shinobu Kamizono’, wiens primaire focus ligt op gevechten op lange afstand, en ‘Maya Kamizono’, wiens primaire focus ligt op gevechten op korte afstand. Om de moeilijke levels te overwinnen waar duivelse bazen op je wachten, moet je de unieke vaardigheden en eigenschappen van elk van de zussen onder de knie krijgen. Gebruik de talenten van de twee personages om nieuwe wegen door de levels van het spel te ontdekken, zodat elke herhaling iets nieuws biedt.

Grim Guardians bevat coöp voor twee spelers met speciale acties, uitgebreide moeilijkheidsgraden met het “Style System”, unieke veranderingen bij herhaaldelijk spelen en vooral de kwaliteit en uitdaging die spelers gewend zijn van games die zijn ontwikkeld door Inti Creates, maar deze keer met een nieuwe gotische horroresthetiek.

Op 23 februari 2023 komt Grim Guardians: Demon Purge voor het eerst beschikbaar op de Nintendo Switch.