GrimGrimoire OnceMore – Necromancy

GrimGrimoire OnceMore – Necromancy

Nippon Ichi Software en GrimGrimoire OnceMore van Vanillaware hebben een nieuwe trailer ontvangen. Deze richt zich op “Necromancy” magie. Terwijl je de mysteries van het Archmage’s Castle probeert te ontrafelen, kun je een hele reeks geesten, geesten en zombieridders oproepen.

video
play-rounded-fill

Over GrimGrimoire OnceMore

GrimGrimoire OnceMore is een remaster van de originele GrimGrimoire, die in 2007 werd uitgebracht. Je speelt als Lillet Blan, een jonge heks die naar een Magic Academy gaat maar vast komt te zitten in een vijfdaagse tijdlus, in deze 2D realtime strategiespel.

Nieuw systeem: “Grote Magie” – Vier vormen van “Grote Magie” zijn nu beschikbaar voor gebruik in gevechten. Cut-ins zijn geactiveerd met vers geïllustreerde cut-ins.

Grafiek met hoge kwaliteit en een breedbeeld-beeldverhouding.

Snel vooruitspoelende gevechts- en verhaalsecties.

Voor gevechtssegmenten is er een ‘Mid-Battle Save’-functie.

De moeilijkheidsgraad van de modus “Hard” is verhoogd om het moeilijker te maken dan de originele versie.

Het nieuwe systeem: verdien munten door taken te voltooien die zijn toegewezen aan elke stap van de vaardighedenboom. Munten kunnen worden gebruikt om de bekendheid te verbeteren. Munten kunnen ook worden terugbetaald.

Galerijmodus – Bekijk verschillende illustraties.

Lillet Blan is toegevoegd aan de cast als nieuwe stemacteur (ingesproken door Iori Saeki)

Verras Margarita (ingesproken door Miharu Hanai)

Advocat Gammel Dore (ingesproken door Miharu Hanai) (ingesproken door Hiromichi Tezuka)

GrimGrimoire OnceMore wordt op 28 juli 2022 in Japan uitgebracht op de Nintendo Switch. Een westerse aanpassing is nog niet bevestigd, maar op basis van andere recente Nintendo Switch-titels van Vanillaware en Nippon Ichi Software is het waarschijnlijk.</p >