GRIP: Combat Racing Airblades Anti-Grav gratis update gaat eind mei van start

GRIP: Combat Racing Airblades Anti-Grav gratis update gaat eind mei van start

Wired Productions en Caged Element zullen een nieuwe gratis update voor GRIP lanceren: Combat Racing op Nintendo Switch.

video

Deze gratis update zal later deze maand worden uitgebracht om nieuwe anti-grav-racers en een nieuwe set tracks voor de arcade-racer beschikbaar te maken.

Eerder heeft het team een ​​tijdlijn vrijgegeven voor de geplande updates voor GRIP: Combat Racing, maar deze nieuwe update is daar niet een van. De laatste update, waarvan werd gedacht dat deze de laatste was, werd in maart vrijgegeven.

Wired Productions en Caged Element komen uit stealth-ontwikkeling met de release van de grootste update – een revolutionaire functie die Anti-grav Racers en New Tracks introduceert, twee genres samenvoegt voor 2x de inhoud, 2x de lol en 2x de intensiteit!

Geïnspireerd door Rollcage, en in samenwerking met de belangrijkste leden van het ontwikkelteam van de originele Rollcage, heeft GRIP: Combat Racing eind 2018 gelanceerd om de race-eetlust van arcade-gamers te stimuleren. Een terugkeer naar de hardcore-gevechtsscène van de jaren 90, vol met zware wapens en woeste snelheid inpakken, het spel is een intens, zintuiglijk feest.

Met een toegewijde gemeenschap en speleraantallen die voortdurend groeit, GRIP: Combat Racing heeft sinds de lancering een enorme hoeveelheid content en updates gezien, met constante optimalisatie, nieuwe tracks en nieuwe speelmodi die al zijn geïntroduceerd, GRIP: Combat Racing ontvangt nu het spel dat verandert functie, waarbij de fundamentele elementen van gameplay, mechanica en fysica worden omgedraaid, alles in één gratis verrassing-update.

Introductie van AirBlades!

Met een geheel nieuwe autoklasse en het samenvoegen van twee genres uit de jaren 90 voor de eerste keer, hebben anti-grav racers genaamd “AirBlades”, aangedreven door een Element 115 anti-zwaartekracht motor, de strijd aangebonden met de agressieve wiel-gebaseerde mechanische monsters genaamd Rollers, dat gelanceerd met GRIP: Combat Racing, met beide klassen in staat om aan elke kant te kantelen, en hun eigen pad te kiezen, niet bepaald door de wetten van de zwaartekracht.

AirBlades is beschikbaar op alle originele racebanen die met GRIP zijn gelanceerd: Combat Racing, plus alle nieuwe niveaus die zich in de ruimte afspelen en is een volledig gratis update voor spelers. De opname van deze nieuwste update voegt een robuuste nieuwe reeks functies toe die fans en adrenalineverslaafden zeker zal bekoren. GRIP: Combat Racing is nu twee games in één, waardoor racers de keuze hebben hoe en waar ze rijden!

 Wired Productions managing director Leo Zullo

I’m pretty sure if WipeOut and Rollcage hooked up, this is the baby they’d pop out. It’s beyond exciting to finally be able to reveal AirBlades, as we see it as a true game-changer and industry first. GRIP: Combat Racing is a fantastic game and, thanks to the mighty talented team at Caged Element with their visionary idea and commitment, gamers are now able to experience an even more truly amazing and unique experience that helps to redefine the racing genre.

Ad