GRIS aangekondigd en komt 13 december

GRIS aangekondigd en komt 13 december

Tot leven gebracht door middel van delicate kunst, gedetailleerde animaties en een elegante originele score, komt etherisch indiespel GRIS op 13 december naar het Nintendo Switch-systeem.

video

Over GRIS

De nieuwe game van onafhankelijke uitgever Devolver Digital vertelt het krachtige verhaal van Gris, een jong meisje met verlies, die een emotionele reis maakt door een serene en levensechte wereld zonder gevaar, frustratie en dood. Lichtpuzzels, platformsessies en optionele, op vaardigheden gebaseerde uitdagingen zullen zich aan Gris openbaren als ze emotioneel groeit, nieuwe wegen onthuld die ze met haar nieuwe vaardigheden kan verkennen.

GRIS is net op tijd voor de feestdagen en is een van de vele onafhankelijke games die beschikbaar zijn in de Nintendo eShop op Nintendo Switch. Deze veelgeprezen games van onafhankelijke ontwikkelaars, of Nindies, bieden bijna elk genre en bieden iets voor elk type speler. Lucky Nintendo Switch-bezitters die dit jaar een cadeaubon van Nintendo eShop als cadeau ontvangen, kunnen het inwisselen voor een paar van deze veel geliefde spellen.

Om al het recente Nindie-nieuws bij te houden, volgen hier enkele aanvullende updates over indie-games, recent geïntroduceerde games en leuk nieuws over de wereld van onafhankelijke game-ontwikkeling die je misschien hebt gemist.

In ander Nindie-nieuws …

De kritisch aanbeden Guacamelee! serie body slaat zijn weg naar Nintendo Switch. Het eerste spel, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, is nu beschikbaar, met Guacamelee! 2 komt in december naar Nintendo Switch.

Honger voor meer Overcooked! 2? Voor slechts $ 5,99 bevat de Surf ‘N’ Turf DLC 12 nieuwe campagne-levels op het strandthema, nieuwe Versus- en Kevin-levels, nieuwe chef-koks en nieuwe recepten voor kebobs en smoothies. (De volledige versie van het spel is vereist om DLC te gebruiken.)

Aankomende indie-lanceringen op Nintendo Switch omvatten Crashlands van Butterscotch Shenanigans (8 november), Monster Boy en the Cursed Kingdom van FDG Entertainment (4 december), Carcassonne van Asmodee Digital (6 december) en Dragon Marked for Death van INTI CREATES CO ., LTD. (13 december). Ze voegen zich bij recente indie-hits als Save me Mr Tako: Tasukete Tako-San, Transistor, Moonlighter en Child of Light: Ultimate Edition, die nu allemaal beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.

Nindie Extras

Bekijk het Indie News Channel, toegankelijk via het Nintendo Switch HOME-menu, voor exclusieve toegang tot handige tips & tricks voor Hollow Knight, een uitdagende indie-game met fans, die momenteel verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.

Bekijk nu geweldige deals voor enkele indiefavorieten in de Nintendo eShop, inclusief Runbow voor 50 procent korting tot 11 november en Flame in the Flood: volledige editie voor 50 procent korting tot 19 november.

Ga naar https://www.nintendo.com/games/nintendo-switch-nindies-hits  voor meer informatie over alle geweldige indiegames op of voor Nintendo Switch.

Ad