GRIS – Fysieke editie preorders

GRIS – Fysieke editie preorders

We weten al een tijdje dat GRIS een fysieke vorm krijgt in 2019. Nomada Studio en Special Reserve Games hebben eindelijk aangekondigd dat er een voorverkoop zover is!

Pre-orders voor GRIS, een avontuurplatformer boordevol puzzels, begint op 25 juni en eindigt op 17 juli. Er is geen informatie gedeeld over wanneer de game wordt verzonden, maar we houden u zeker op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar is.

Voorafgaande bestelling; https://specialreservegames.com/ 

Over GRIS

Gris is een hoopvol, jong meisje dat verdwaald is in haar eigen wereld en het heeft te maken met een pijnlijke ervaring in haar leven. Haar reis door verdriet komt tot uiting in haar jurk, die nieuwe mogelijkheden biedt om beter te navigeren in haar vervaagde werkelijkheid.

Naarmate het verhaal zich ontvouwt, zal Gris emotioneel groeien en haar wereld op een andere manier zien, en nieuwe wegen blootleggen om te verkennen met behulp van haar nieuwe vaardigheden.

GRIS is een serene en levensechte ervaring, vrij van gevaar, frustratie of dood. Spelers zullen een zorgvuldig ontworpen wereld ontdekken die tot leven is gebracht met delicate kunst, gedetailleerde animaties en een elegante originele score. Door middel van de game light-puzzels, platform-sequenties en optionele op vaardigheden gebaseerde uitdagingen zullen zichzelf onthullen als meer van Gris’s wereld toegankelijk wordt.

GRIS is nu verkrijgbaar bij de Switch eShop voor $ 16,99 USD.